E2h

Hoe kan de school te informeren over allergieën van uw kind

Een kind met een allergie moet speciale aandacht bij bepaalde gelegenheden. Meestal zijn ouders begeleiden hem zodat hij niet eten van de verkeerde voedsel of bloot zich aan slechte elementen. Dit is de reden waarom wanneer het kind naar school gaat, de ouders lijken te veel zorgen te maken. Ze kunnen nooit te zeker wat zou kunnen leiden tot hun kind gebeuren zonder hun toezicht.

Echter, de ouders beter te leren kennen. Als ze hebben toevertrouwd hun kind aan de bekwame handen van de school, moeten ze ook weten hoe om hen te informeren over hun goed kind conditie. Ze moeten in staat zijn om de informatie te geven over allergieën van het kind, zodat de school kan weten hoe om tegemoet te komen aan de behoeften van het kind. Hier zijn een paar tips die je zou willen overwegen om u te begeleiden in het openen van de zaak aan uw kind naar school.

Hoe kan de school te informeren over allergieën van uw kind. Communiceer met de school vroeg op.
Hoe kan de school te informeren over allergieën van uw kind. Communiceer met de school vroeg op.
  • Communiceer met de school vroeg op. U kunt de hoogte van de school van allergieën van uw kind, gewoon door te bellen of het instellen van een persoonlijk gesprek. Een van de dingen die je nodig hebt om uw kind homeroom leraar of de afdeling beheerder vertellen is wat uw kind allergisch is voor. Vermeld of het gaat om een bepaald gerecht of ingrediënt van een gerecht.
Het kind allergieën kan ook voortvloeien uit een extern element, zoals stof, het weer enzovoort. In dit geval zal de homeroom moeten extra zorg te dragen. Ze moet de verblijfplaats van het kind weten te allen tijde, of indien dit onmogelijk blijkt te zijn, dan moet ze de remedie weten wanneer de allergie optreedt.
  • Een bewijs van de conditie van uw kind. Het vertellen van de school over de toestand van uw kind kan niet genoeg zijn. Als ouder moet u hen te voorzien van bewijs zoals een medisch attest of op zijn minst enige vorm van documentatie van arts van het kind.
Samen met deze certificeringen en documentatie, moet u de instructies over hoe de leraren moeten gaan over de behandeling van het kind als zijn allergieën manifesteren bieden.
  • Het kind moet weten hoe te vertrouwen op zichzelf. De docenten zijn niet de enigen die zou moeten weten hoe te behandelen het kind wanneer hij ervaart allergie aanvallen. Het kind zelf moet de kennis hebben om zelf te beheren. Hij moet weten welke voedingsmiddelen hij moet vermijden of welke voorwaarden hij moet altijd op hun hoede zijn.
  • Zorg voor contactgegevens. Als de allergie om de beurt voor het erger, moet de school weet wie te bellen en wat nummers te bellen. De ouders moeten de school geven hun contactgegevens, zodat de scholen kunnen gemakkelijk contact met hen opnemen.

Ouders moeten altijd klaar, zelfs als ze niet met hun kind. Ze moeten in staat zijn om hun kind uit te rusten met middelen, zodat hij kan voor zichzelf zorgen, terwijl in school.

De school op hun beurt moeten worden enthousiast met kinderen die zij kennen allergieën. Als de ouders van deze kinderen toevertrouwd hen met hun welzijn, dienen zodat ze uitkijken naar het kind met al hun macht.