E2h

Hoe je je kokhalsreflex los

Uitschakelen van de kokhalsreflex kan gemakkelijk worden bereikt in ongeveer 1-2 weken. Je hebt misschien een meer gevoelige kokhalsreflex dan de meeste, waardoor het moeilijk is om dingen zoals slikken pillen doen, je tanden poetst, tandheelkundige zorg, kunstgebit dragen, enz. De remedie voor een al te gevoelige kokhalsreflex is verrassend eenvoudig , en in ongeveer een week tijd kun je altijd ontdoen uzelf van dat irritante symptoom met de zeer positieve doel: om ons te houden van verstikking.

Hier is hoe het moet:

Hoe je je kokhalsreflex los. Tot een derde van ons hebben niet eens een kokhalsreflex.
Hoe je je kokhalsreflex los. Tot een derde van ons hebben niet eens een kokhalsreflex.

Ten eerste, wil je de exacte plek waar je kokhalsreflex, begint op je tong te vinden. Dit kan gedaan worden met je tandenborstel. Gebruik het en uw tong poetsen, te beginnen bij de voor-en bewegen in de richting van de achterkant van de tong. Dit is het punt waar je nodig hebt om te beginnen ongevoelig je tong om de gag reflex. Begin borstelen dat exacte deel van de tong, het negeren van de reflex, gedurende 10 tot 15 seconden, stopt na die periode. Herhaal deze poetstechniek elke nacht voor de volgende week, borstelen uw tong op dezelfde plek, op dezelfde duur. Er zal minder kokhalzen impuls met elke opeenvolgende borstelen interval, totdat uiteindelijk zal er geen kokhalsreflex bij allen. Ga borstelen totdat dit zo is - over het algemeen 1-2 weken 'tijd.

De volgende stap in je jezelf bevrijd van de kokhalsreflex is geheel in beweging te blijven het punt van reflex terug op de tong, beetje bij beetje, het herhalen van de vorige stappen, totdat de kokhalsreflex is zo ver terug in de mond en keel geduwd, dat het is nagenoeg verdwenen. Doe dit totdat je in staat zijn om het geheel van het zichtbare deel van de tong te poetsen zonder kokhalzen, en je zal eindigen met geen aantoonbare kokhalsreflex dan ook.

Als uw kokhalsreflex is zo sterk dat het blijft in een bepaalde vorm, het remmen van uw vermogen om tandheelkundige zorg te krijgen of neem je medicijnen, dan wilt u misschien een hypnotiseur, die kan je geest te trainen om de kokhalzen impuls los te raadplegen. Ademen door de neus, in plaats van via de mond is ook een manier omheen. Het moet echter worden opgemerkt, dat de kokhalsreflex is een zeer belangrijke bescherming tegen verstikking, zodat het ontkoppelen van de impuls niet volledig zou verstandig zijn, als u geïnteresseerd bent in het houden van uw lichaam bescherming tegen verstikking.

Tot een derde van ons hebben niet eens een kokhalsreflex

Hoe je je kokhalsreflex los.
Hoe je je kokhalsreflex los.

Tot een derde van ons hebben niet eens een kokhalsreflex, maar, en de meeste van hen niet stikken. Toch moet men waarschijnlijk denken aan het ontkoppelen van de kokhalzen reflex als meer van een "temmen" van het, in plaats van in termen van het wegwerken van het volledig. Gewoon leren om de mond en de keel, zodat meer prozaïsche acties zoals het toestaan van een tongspatel, het nemen van pillen, je tanden poetsen, het ontvangen van tandheelkundige zorg, enz. zijn veel gemakkelijker te hanteren temmen, en niet leiden tot de kokhalsreflex.