E2h

Hoe je het beste aanvullende ziektekostenverzekering plannen vinden


Met het oog op de voordelen die je krijgt van uw zorgverzekering te maximaliseren, moet u een aanvraag voor aanvullende ziektekostenverzekeringen. Dit beleid is bedoeld om de onregelmatigheden die kunnen voortvloeien uit uw primaire ziektekostenverzekering plan die kan worden veroorzaakt door een aantal toegevoegde uitgaven aan te passen, verhoogde kosten van levensonderhoud, verlies van inkomsten en recente toevoeging aan de familie van de geboorte van een nieuw kind. Deze aanpassingen zijn meestal niet gedekt door uw oorspronkelijke beleid en dus moet je een aanvullende plan steun te hebben.

Verzekeringsmaatschappijen die een aanvullende ziektekostenverzekering plannen in overvloed in het bedrijf. Maar je moet wijs genoeg bij het selecteren van het juiste plan om ervoor te zorgen dat u geniet van maximale bescherming en voordeel. Hier volgen enkele tips over hoe je het beste aanvullende ziektekostenverzekering plannen te vinden:

Hoe je het beste aanvullende ziektekostenverzekering plannen vinden. Denk aan je andere jaarlijkse kosten voor gezondheidszorg.
Hoe je het beste aanvullende ziektekostenverzekering plannen vinden. Denk aan je andere jaarlijkse kosten voor gezondheidszorg.
  • Kijk naar de prijs. Bedenk hoeveel je gaat om te investeren op een aanvullende ziektekostenverzekering plan. De aanpassing koers die u zal moeten betalen hangt af van de omstandigheden waarin je bent in op dit moment. Bijvoorbeeld, als er een extra lid in de familie, moet je hem op te nemen als een begunstigde en heb je misschien ook voor het markeren van het oorspronkelijke bedrag van uw beleid om het nieuwe gezinslid tegemoet te komen. Ook als je verloren een baan of bent u op dit moment onder behandeling voor een bepaalde ziekte, moet u een aanvullende plan dat zal betrekking hebben op uw financiële behoeften voor deze situaties te vinden.
  • Denk aan je andere jaarlijkse kosten voor gezondheidszorg. Er zijn gevallen waarin je moet betalen voor de gezondheid van uw familie de behoeften van je eigen geld. Schatten hoeveel van deze behoeften in de gezondheidszorg wordt u kost per jaar. Bereken nu de aanvullende ziektekostenverzekering plan dat zal ondersteunen deze extra kosten. Neem contact op Medicare voor begeleiding. U kunt kijken naar hun website om te zien hoe deze kosten kunnen worden gedekt.
  • Blader door meer dan de Medigap plannen aangeboden door Medicare. Als u een bezoek aan de Medicare website, zult u een aantal aanbiedingen van Medigap plannen die zijn ontworpen om u hulp, zodat uw toegevoegde zorguitgaven kan worden gedekt door een aanvullende gezondheidsplan te vinden. Er zijn eigenlijk 12 soorten die worden aangeboden door de Medigap plannen. Kies er een die zal u maximale voordelen.
  • Neem een kijkje op andere plannen en een vergelijking te maken. Vergelijk de verschillende Medigap plannen worden aangeboden door andere verzekeringsmaatschappijen in uw regio. Bezoek de websites van AARP (Europese Vereniging van Gepensioneerden) en SCHIP (State Health Insurance Assistance Program) voor meer informatie over dit onderwerp.
  • Zoek dan hulp bij uw verzekeraar. Als u behoorlijk in de war of besluiteloos over wat aanvullende ziektekostenverzekering plan te nemen, hulp vragen aan de verzekeraar de behandeling van uw oorspronkelijke zorgverzekering. Deze persoon kan u helpen het analyseren van de beste opties voor u beslissen welke te maken van.
  • Zorg ervoor dat het beleid beschikbaar is in uw staat. Omdat de VS is een federale instelling, is elke staat geregeld door zijn eigen wetten. Bij het kiezen van een aanvullende ziektekostenverzekering plan, zorg ervoor dat het beschikbaar is in uw staat anders is het nutteloos en niet van toepassing is voor uw behoeften.

Het is aangeraden dat je om te zoeken naar de minst dure aanvullende ziektekostenverzekeringen plan. U kunt kiezen uit Medicare spaarprogramma, Extra Help Program en Medicaid voor goedkopere alternatieven. U kunt advies inwinnen van de Sociale Zekerheid ook, zodat ze kunnen helpen bij het afwegen en een schatting van uw betalende mogelijkheden op basis van uw inkomen.