E2h

Hoe een handicap af te sluiten

Het kopen van jezelf arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zal u helpen uw uitgaven te dekken in het geval dat er iets gebeurt met je, dat zal maken u niet in staat om te werken. Een invaliditeitsverzekering aangeboden door uw werkgever kan oplopen tot 60% van uw loon, die niet zal volstaan om je familie te ondersteunen moet u in staat om te werken. U kunt aanvullen door gebruik van een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, die meestal dekt tussen de 70-80% van uw inkomsten. Elke verzekering is anders. Met de aankoop van uw eigen, moet je heel voorzichtig zijn, want bedrijven kunnen veel achterpoortjes te vinden, zodat ze niet hoeven om u te betalen. Lees verder om meer te leren over die gebruikmaakt van uw eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Hoe een handicap af te sluiten. Ga naar de verschillende verzekeringsmaatschappijen.
Hoe een handicap af te sluiten. Ga naar de verschillende verzekeringsmaatschappijen.
  • Ga naar de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Je moet hun beleid te vergelijken en welke past u de beste te zien. Wees niet bang om vooral vragen stellen als deze vragen zal u verlichten bij het kiezen van de beste verzekering.
  • Niet kiezen voor een goedkope verzekering. Hoe goedkoper de verzekering, hoe minder je gaat krijgen in de voordelen. Het kan niet alle van uw uitgaven. Het is beter om van een duurdere maken, zolang je je geld waard is. U vindt het moeilijker om uw voordelen claimen, omdat dit soort verzekering heeft strenger beleid inzake handicaps die worden gedekt door de verzekering.
  • Vraag uw bedrijf of ze bieden arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het is goed voor je zijn bedekt met een AOV-verzekeringen in je werk. Maar het is altijd beter als je nog steeds kopen een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen om stil te laten bieden voor uw gezin, zelfs als je niet kan werken.
  • Grondig te herzien van het contract. Mis geen woord. Zorg ervoor dat u akkoord gaat met de bepalingen in het contract. De meeste bedrijven zullen vinden gaten in het contract tot het bedrag dat zij zullen u betaalt verminderen. Als u niet tevreden bent met het beleid, gaat u naar een ander bedrijf totdat u degene die u het meest de moeite waard.
  • Vergeet niet dat bonussen en provisies niet zijn opgenomen in de verzekering. Bereken uw gezin de financiën, zodat u een idee van hoeveel je nodig hebt maandelijks hebben. U kunt gebruik maken van deze cijfers te beslissen welke verzekering te kopen. Niet opnemen in de voordelen die u zult bonussen en provisies die je zou kunnen hebben ontvangen dat u niet het onmogelijk is om te werken te ontvangen. Geen verzekering bedrijf zal voor uw bonussen en commissies.

Het is heel moeilijk te zijn uitgeschakeld omdat zelfs als je een invaliditeitsverzekering, het vermindert aanzienlijk het bedrag dat u ontvangt wanneer u nog steeds in staat om te werken. Het hebben geen verzekering helemaal is veel erger. Uw huis kan worden afgeschermd, kunt u niet voor alle uw gezin nodig heeft, en het ergste van alles, kunt u worden gedwongen om faillissement te verklaren. Herstellen van faillissement is heel moeilijk, dus denk erover na. Winkel voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, dat geeft je de beste voordelen moet de tijd komen dat u niet in staat zal zijn om te gaan werken. Uitlaat alle mogelijkheden, zodat u kunt nog steeds zorgen voor uw gezin.