E2h

Hoe de ziekteverzekering die meerdere staten bedekt te krijgen

Vandaag de dag

Vandaag de dag, mensen de neiging om hun kleine bedrijven te creëren om hun financiële behoeften te ondersteunen. Sommige van deze bedrijven bieden werk aan mensen uit verschillende landen. Vanwege dit, werkgevers moeite hebben bij het vinden van de ziektekostenverzekering die meerdere staten omvat. Lees verder en leer hoe je een te krijgen.

Hoe de ziekteverzekering die meerdere staten bedekt te krijgen. Kijk voor een paar nummers van deskundige werknemer-baten-makelaars in uw gemeenschap of beter in uw staat.
Hoe de ziekteverzekering die meerdere staten bedekt te krijgen. Kijk voor een paar nummers van deskundige werknemer-baten-makelaars in uw gemeenschap of beter in uw staat.
  • Bekijk enkele lijsten van vervoerders over het internet en onderzoeken hun programma's aangeboden in een bepaald gebied. Kijk of u in de buurt van de werking kan worden gedekt door hun programma.
  • Kijk voor een paar nummers van deskundige werknemer-baten-makelaars in uw gemeenschap of beter in uw staat. U kunt gebruik maken van mappen in het vinden van hen, zoals de adreslijst die door de National Association of Health Underwriters. Als je hebt gevonden ze, vraag voor hun hulp bij het vinden van zorgverzekeraars die multi-state dekking. Deze makelaars verzamelt informatie zoals demografische feiten van uw medewerkers en geven u met alle programma's beschikbaar zijn in uw operatie gebied.
  • Selecteer ten minste drie makelaars die u kunt vinden van de beste. Stel een interview voor elke makelaars en evalueren van de kosten en diensten die worden aangeboden. Bovendien, vergeet niet om te vragen of zij het eens zijn om te werken met bedrijven in verschillende staten. Bovendien hebben sommige luchtvaartmaatschappijen bieden u tal van keuzes van de ziektekostenverzekering zoals Preferred-provider organisaties, Point-of-Service en gezondheid onderhoud organisaties, breed scala aan eigen risico en de mate van dekking.
  • Vraag ten minste drie referenties en aanbevelingen van iedere makelaar. Deze verwijzingen moeten afkomstig zijn uit bedrijven die eerder deze makelaars ingehuurd voor enkele jaren. Met deze, zult u dan een idee over de mogelijkheden van uw makelaar in het omgaan met hun klanten.
  • Praat de makelaar referenties en vraag een aantal gevallen van de meest vooraanstaande van de broker diensten, alsmede zijn slechtst. Op deze manier zul je in staat zijn om uw makelaar de prestaties weten in het geven van diensten op bepaalde situaties. U kunt ook bepalen hun sterke en zwakke punten.
  • Deze keer zul je moeten beslissen wie uw makelaar zal zijn. Je moet ervoor zorgen dat u uw makelaar de prestaties en diensten zorgvuldig geëvalueerd. Na het selecteren van uw makelaar, enige tijd duren om te discussiëren over de informatie en andere gegevens die u nodig hebt en je geeft informatie over de formaliteiten.
  • Wanneer de officiële procedures zijn opgesteld en uitgevoerd, dan kunt u nu al inschrijven uw medewerkers in de aangeboden programma. Aan de andere kant, je moet ervoor zorgen dat u weet alle details over het programma, omdat je niet zou willen uw werknemers nemen in gevaar.

Er zijn veel multi-state dragers in bijna alle staten in de Europa

Er zijn veel multi-state dragers in bijna alle staten in de Europa. Omdat er tal van alternatieven op het gebied van tarieven, eigen risico, dekking en plannen, heeft u misschien een harde tijd vinden van de juiste plan. Maar met de juiste keuze van de makelaar die vervolgens helpen bij het vinden van de beste multi-state vervoerder, kan je net zo goed vinden van de beste programma kunt u voor uw medewerkers.