E2h

Hoe de geestelijke gezondheid te beschermen bij ouderen

Deze lijst van tips helpen om de geestelijke gezondheid te beschermen bij ouderen, op voorwaarde dat de senior is in goede tot redelijke geestelijke gezondheid om te beginnen. Er zijn een aantal aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer, die voor het grootste deel buiten onze controle.

  1. Het eerste ding om te doen is ervoor te zorgen dat de senior niet al lijden aan een vorm van een psychische aandoening. Als ze het hebben drastische stemmingswisselingen, zijn ongewoon vergeetachtig, of zeer depressief, moeten ze naar een arts verstandelijk gehandicapten, een die gespecialiseerd is in senioren te zien.
  2. Als ze hebben een geschiedenis van alcoholisme, drugsgebruik, of hebben ondergaan verwoestende leven verandert, dan zijn die dingen moeten worden onderzocht door een professionele geestelijke gezondheidszorg. Dit is om ervoor te zorgen dat deze kwesties zijn aangepakt en zijn in het verleden. Als ze niet zijn aangepakt, kunnen ze weer een probleem later in het leven.
  3. De belangrijkste dingen voor een senior, net als bij ieder ander, zijn goede voeding en lichaamsbeweging. Dit zorgt ervoor dat het lichaam voor hen werkt en niet tegen hen. Het is moeilijk om van tuinieren, bijvoorbeeld als buigen veroorzaakt veel pijn. Houden van het lichaam lenig is erg belangrijk. Dit zal ook helpen met aandoeningen en ziekten die van invloed kunnen de senior. Een lichaam dat is in goede vorm om te beginnen met een veel betere kans op het afweren van wat is het ziek. Het is moeilijk om gelukkig te zijn als je ziek bent en in pijn.
  4. Als mensen beginnen te leeftijd ze bijna altijd beginnen om dingen te verliezen. Zij kunnen hun vrienden en andere familieleden. Zij kunnen verliezen het huis waar ze hun familie opgegroeid in, samen met andere bezittingen. Naarmate we ouder worden onze wereld begint te krimpen, en als we verliezen deze dingen, beginnen we te voelen dat we geen controle hebben over ons eigen leven te hebben. Het is daarom heel belangrijk dat de senior stills voelt dat ze de controle over zichzelf en de belangrijke dingen in hun leven te hebben.
  5. Een van de manieren waarop ze kunnen controle te houden is actief blijven en om samen met de anderen. Dit voorkomt ook eenzaamheid. Het is een goed idee voor een senior te worden betrokken bij hun lokale verpleeghuizen, waar ze kunnen vrijwilliger om te helpen met activiteiten of gewoon te bezoeken. Als ze liever zij hun diensten aan te bieden aan een lokale school.
  6. Het bijhouden van gebeurtenissen in de wereld houdt ze in contact met de rest van de wereld en houdt ze het gevoel verbonden. Jongere familie, vrienden of buren zou zelfs kunnen profiteren van de bezoeken door deel te nemen aan discussies over wat er in het nieuws.
  7. Het belangrijkste is om te blijven bewegen, leren, denken, en niet te worden geïsoleerd. Het is mogelijk om 100 te bereiken en nog steeds een vitale bijdrage lid van de maatschappij, maar als iets anders, het duurt een beetje moeite. In dit geval is de moeite waard!
Hoe de geestelijke gezondheid te beschermen bij ouderen. Als ze hebben een geschiedenis van alcoholisme.
Hoe de geestelijke gezondheid te beschermen bij ouderen. Als ze hebben een geschiedenis van alcoholisme.