E2h

Hoe aan alcohol kiezen om een ​​kater te voorkomen

Het drinken is een aangename ervaring

Het drinken is een aangename ervaring, die, helaas, wordt ontsierd door de kater de volgende dag. Het lijkt erop dat de prijs die je moet betalen voor het plezier en de partij die u had de avond ervoor, is door het wakker worden tot een verschrikkelijke ochtend met een barstende hoofdpijn. Er zijn veel huismiddeltjes voor een kater (waarvan de meeste niet werken), maar de eenvoudige stap van het kiezen van de juiste alcohol kan voorkomen dat u wakker worden met een kater. Er zijn een aantal dingen die je zou willen in gedachten te houden voordat je op een drinken binge, en het kiezen van de juiste alcohol kan u helpen voorkomen dat die vervelende hoofdpijn morgenochtend.

Hoe aan alcohol kiezen om een kater te voorkomen. Houd uw drankjes licht.
Hoe aan alcohol kiezen om een kater te voorkomen. Houd uw drankjes licht.
  • Ken uw grenzen. Als je begint met het krijgen van die aangenaam gevoel van lichte dronkenschap dat betekent alcohol al leeched in uw systeem, wilt u misschien overwegen te bezuinigen op het drinken. Het aantal alcoholische dranken die het kost om te bereiken intoxicatie verschilt van persoon tot persoon, dus je moet je eigen persoonlijke grenzen te leren kennen. De meeste mensen moeten beperken hun drankjes tot drie in twee uur, en niet meer dan vijf per nacht. Vrouwen en mensen van Aziatische afkomst zou moeten overwegen het drinken minder, want ze hebben lagere niveaus van alcohol dehydrogenase, het enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van alcohol.
  • Houd uw drankjes licht. Hoe lager het alcoholgehalte van uw drankje, hoe minder dronken (en dus ook minder een kater) je krijgt. Als u niet willen krijgen verspild onherkenbaar, kunt u kiezen dranken als bier of wijn. Vergeet niet, de knie komt over van het onvermogen van je lichaam te metaboliseren de overmaat alcohol in uw systeem - het minimaliseren van dit vermindert de kans dat u het krijgen van een kater.
  • Als het gaan hard, houd het licht. Als u nog steeds aandringen op het kiezen voor sterke drank drinken, bedenk dan dat hoe meer congeneren in je drankje, hoe slechter je kater de volgende dag. Congeneren zijn chemische stoffen gevormd in het fermentatieproces, en een eenvoudige regel te volgen is, dat hoe donkerder de drank, hoe meer soortgenoten het hebben zal. Heldere dranken zoals gin en wodka hebben de minste congeneren, terwijl donkere dranken zoals whisky, whisky en whiskey de meeste.
  • Meng geen alcoholen. Als u bent begonnen de avond met een alcohol, blijf bij je keuze. Het mengen van verschillende drankjes samen geeft je een geweldige avond, maar een vreselijke kater de volgende dag. Als u aandringen op het drinken van meer dan een type van alcohol, onthoud dit rijm: "Liquor voor bier, nooit bang Bier voor drank, nooit zieker.".
  • Blijf gehydrateerd. Een grote bijdrage aan de kater is uw lichaam uitdroging (alcohol is een diureticum). Blijf goed gehydrateerd door het drinken van water of een andere niet-alcoholische dranken tussen dranken. Het eten van vette voedingsmiddelen kan helpen door het bekleden uw maag en het vertragen van de absorptie van alcohol. Probeer niet te drinken op een lege maag.

De beste drank is nog steeds geen drinken

De beste drank is nog steeds geen drinken. Dit is de trieste waarheid dat je onder ogen moeten zien. Alcohol leidt tot een kater. Dit komt omdat je lichaam het metabolisme niet kan bijhouden met het hebben van te veel alcohol in uw systeem, wat leidt tot de vreselijke gevoel dat je wakker in de ochtend.