E2h

Rugpijn, hulpverlening en therapie: Hoe kunt u uw rug kraken

Probeer deze bewegingen om uw rugpijn te verlichten

Als je rug is gespannen voelt of gestrest kan zich beter voelt om je rug te kraken. De reden dat u zich beter voelt, is dat kraken je rug je rug terug zet op een lijn en verlicht de druk. Het is een eenvoudige methode voor rugpijn verlichting. Om dit veilig te doen, volgt u deze instructies. Als een stap niet werkt, ga dan naar de volgende. Forceer een van deze stappen tot het punt van het creëren van rugpijn. Vergeet niet, alleen maar proberen dit als je een lichte rugklachten. Als u hevige pijn, kan het nodig zijn om professionele hulp te zoeken.

Rugpijn, hulpverlening en therapie: hoe kunt u uw rug kraken. Begin met een stretch.
Rugpijn, hulpverlening en therapie: hoe kunt u uw rug kraken. Begin met een stretch.

  1. Begin met een stretch. Los staan ​​met je voeten op heupbreedte. Steek je handen recht omhoog in de lucht elkaar vergrendeld. Trek je heupen onder om je rug recht te trek je handen omhoog hoog in de lucht. Je moet het gevoel de scheur door je bovenrug dan naar beneden naar de lagere brengen je wat terug opluchting.
  2. Kruis je armen voor je. Tijdens het staan, kruis je armen alsof je geeft jezelf een knuffel. Komen zodat elke hand rust op de tegenoverliggende schouder. Loop dan je vingers dichter bij je schouderbladen totdat u voelt dat de pop of je niet kan bereiken niet meer.
  3. Probeer de twist. Sta met je armen recht uit naar beide kanten. Langzaam draai naar links bewegen van je bovenlichaam, maar het houden van uw benen en heupen recht en naar voren gericht. Langzaam achteruit en herhaal de draai naar rechts.
  4. Neem een duik. Lag op de vloer naar beneden. Strek je benen uit, zodat de bovenkant van je voeten rusten op de vloer. Plaats je schouders, zodat uw rug recht is. Bereik uw armen achter je en probeer samen te stellen je handen achter je onderrug. Zodra u samen Vouw je handen trek je armen uit de buurt van uw lichaam. U voelt dit gedeelte over je schouders en voel je rug kraken.
  5. Ga plat op uw rug en stretch. Stel je heupen, zodat je onderrug plat op de vloer. Plaats je handen achter je hoofd met je ellebogen uit zoals je zou een buik crunch doen. Strek de spieren in je benen en rug, terwijl je langzaam diep ademen.
  6. Hef je knieën. In de stand blijven van stap vier. Dan buig je rechterknie, zodat het wordt geconfronteerd hemelwaarts. Trek uw knie in de richting van je borst. Naar voren Houd je knie, terwijl je inademt en je rug strekt. Ontspan en herhaal met de linker knie.
  7. Raadpleeg een chiropractor. Als deze stukken waren niet succesvol in het kraken je rug of als ze veroorzaakt pijn, dan moet je een professionele zien en ondergaan terug therapie. Bezoek een chiropractor om te bepalen of u meer werk om je rug af te stemmen en de druk te verlichten.

Cracking je rug moet verlichten een kleine rugpijn, spanning en stress. Vergeet niet om te stoppen als u pijn voelt en een arts te raadplegen als een gebarsten je rug helpt niet. Nu je weet hoe je je rug te kraken, ook proberen te voorkomen rugklachten voordat ze zich voordoen.