E2h

Hoe kan ik de status van de medische een chirurg licentie controleren

Wanneer u zich voorbereiden op een operatie, moet u de grootst mogelijke vertrouwen in uw chirurg te plaatsen. Als je hebt het minste vermoeden dat hij niet zo gekwalificeerd zijn als hij zegt dat hij is, of zelfs als u wilt doen een achtergrond controleren op met uw arts voordat u gaat onder het mes, dan kunt u altijd kijken naar de geldigheid van de certificering van een chirurg . Hier is hoe je kunt de status van de medische een chirurg licentie.

Stap 1

Vraag een rapport per e-mail. U gemakkelijk kijken naar de status van de medische uw chirurg de licentie van het gebruik van traditionele 'snail mail' methoden. Stuur een brief naar de Medische Raad of neem contact op bureau in uw staat het aanvragen van een status rapport. U kunt ook informeren naar de eventuele vervalt in licentie, disciplinaire informatie of algemene problemen met de medische een chirurg de carrière van de geschiedenis.

Stap 2

Hoe kan ik de status van de medische een chirurg licentie controleren. Vraag een rapport per e-mail.
Hoe kan ik de status van de medische een chirurg licentie controleren. Vraag een rapport per e-mail.

Bel uw staat medische raad. Als u een antwoord sneller dan brievenpost kan bieden, kunt u ook rechtstreeks een oproep naar het kantoor van uw staat medische raad. De meeste staten (niet alle) zal u toelaten om licentie-en disciplinaire informatie via de telefoon gratis aan te vragen. Velen hebben een gratis nummer u kunt bellen, terwijl anderen zal je een minimale vergoeding voor de dienst.

Volg deze link voor een volledige lijst van alle de staat medische borden en van de contactgegevens. http://www.liposite.com/infolinks/psresearch/license.htm

Stap 3

Kijk in een online directory. U kunt een stand van zaken op medisch uw chirurg licentie krijgt ook door het bezoeken van een online directory. Als uw staat biedt, zal een dergelijke website geeft je direct toegang tot de informatie van het bureau voor vergunningen in uw specifieke situatie. Deze informatie wordt voortdurend bijgewerkt, en kan u de tijd en kosten van het verzenden van een brief of het maken van een telefoongesprek. Let wel dat niet elke staat uitgebreide informatie over de licentie van een chirurg online biedt. Overwegende dat sommige staten kunnen alleen controleren of uw chirurg licentie, kunnen anderen je veel meer gedetailleerde informatie over licenties, eventuele vroegere onderzoeken, en zelfs wanpraktijken oordelen. Het is echt net hangt af van de voorkeur van uw staat voor openbaarmaking.

Je moet kijken op de AIM DocFinder website wanneer u voor het eerst begint te zoeken naar de status van de medische uw chirurg licentie. Het bevat informatie over veel artsen in de meeste staten in de VS, en het is een bekende plek voor het verstrekken van actuele informatie die u kunt vertrouwen. Nogmaals, houd in gedachten dat niet alle staten hun artsen het gebruik van deze online website lijst. Maar je kan gewoon geluk. Surf hier om te kijken van uw chirurg: http://www.docboard.org/ .

Bel uw staat medische raad. Kijk in een online directory.
Bel uw staat medische raad. Kijk in een online directory.

U kunt uw chirurg certificering ook controleren door direct naar de ABMS (European Board of Medical Specialties) gecertificeerde arts Verificatie website. Net als bij de website hierboven, bevat het certificaat en licentie-informatie voor de artsen en chirurgen in de meeste staten in de Europa. Ga hier om te zien of u kunt informatie over uw chirurg te vinden: www.abms.org / newsearch.asp .


Zolang je surft naar een vertrouwde website, kunt u heel goed ervan verzekerd zijn dat de informatie die u ontvangt zal up-to-date te zijn. Het internet is veruit de snelste manier die u kunt controleren op de status van de medische uw chirurg licentie.