E2h

Hoe om ziektekiemen te helpen voorkomen ziekten te beheersen

Veranderingen in het weer vaak tot verschillende ziekten en allergieën

Veranderingen in het weer vaak leiden tot verschillende ziekten en allergieën. Bijvoorbeeld, de lente brengt warmte, maar het is ook een seizoen vol van verkoudheid, koorts en griep. Fall zou een welkome afwisseling van de zomerse hitte zijn, maar als je kinderen beginnen vermenging met andere studenten op school, kunnen ze allerlei besmettelijke ziekten te vangen van een gewone verkoudheid, griep, om zelfs iets ergers.

Hoe om ziektekiemen te helpen voorkomen ziekten te beheersen. Vermijd het aanraken van uw ogen, neus en mond.
Hoe om ziektekiemen te helpen voorkomen ziekten te beheersen. Vermijd het aanraken van uw ogen, neus en mond.

Het houden van een schoon lichaam en omgeving behoren tot de beste manieren om de verspreiding van ziektekiemen en ziekten te beheersen. Dit houdt in dat het gezond verstand en behoud van een goede hygiëne en gewoonten. Hier zijn enkele tips over hoe om ziektekiemen te beheersen en te voorkomen dat de verspreiding van ziekten.

Was uw handen. Veelvuldig handen wassen is de nummer een manier om te voorkomen de verspreiding van ziektekiemen. De kiemen zijn overal, vrijwel elk oppervlak thuis, op school en elke plaats kan een broeinest van bacteriën zijn. Het is daarom belangrijk te weten wat de rechterhand wassen technieken, en om regelmatig te wassen.

Ten eerste, spoel beide handen

Ten eerste, spoel beide handen. Dan passen zeep, zorg ervoor dat je wrijft op alle hoeken en spleten van uw handen, vingers, polsen en nagels. Spoel het zorgvuldig af en droog ze met een luchtdroger of papieren handdoek. Als je een badkamer deurknop ingedrukt om de deur te openen, zal het een goed idee om papieren handdoek-je gewoon je handen gewassen te gebruiken, na al!

Als een kraan en zeep zijn niet beschikbaar

Als een kraan en zeep niet beschikbaar zijn, kunt u gebruik maken van de hand ontsmettingsmiddelen. Deze kunnen gemakkelijk worden vervoerd in uw zak of tas. Was uw handen voor en na de maaltijd, en na gebruik van alles mogelijk vuil (wat kan van alles betekenen).

Vermijd het aanraken van uw ogen, neus en mond

Vermijd het aanraken van uw ogen, neus en mond. Zodra ziektekiemen heeft zich aan de oppervlakte van uw handen, zijn er slechts een paar punten van binnenkomst waar deze kan wat schade doen. Deze zijn meestal lichaam openingen en slijmvliezen-in het bijzonder de ogen, neus en mond. Vermijd het aanraken van deze wanneer u zich buiten. Nogmaals, moet u goed uw handen wassen voor het eten.

Veranderingen in het weer vaak tot verschillende ziekten en allergieën. Zorg voor een goede hygiëne.
Veranderingen in het weer vaak tot verschillende ziekten en allergieën. Zorg voor een goede hygiëne.

In hetzelfde licht, bedek je mond en neus wanneer je niest of hoest. Maak er een punt om anderen te beschermen om je heen, ook door het houden van de verspreiding van ziektekiemen tot een minimum.

Reinig uw huis

Reinig uw huis. Elke plaats kan zijn besmet met ziektekiemen, vooral als deze stoffig en vuil. Maak er een punt om uw huis regelmatig te reinigen. Lichte reiniging kan gaan vegen oppervlakken met een vochtige doek met reinigingsmiddelen zoals detergenten en ontsmettingsmiddelen. Vacuum tapijten. Sweep en dweilen vloeren. Lucht bedden een keer per week. Regelmatig Desinfecteer de badkamer ook.

Zorg voor een goede hygiëne

Zorg voor een goede hygiëne. Naast het schoonmaken van uw omgeving, moet je ook schoon zijn, jezelf. Zweet vast in kleding en je huid poriën zijn ook broedplaatsen voor ziektekiemen en bacteriën. Maak er een punt om elke dag douchen, en vooral na het krijgen in krachtige activiteit zoals sport en uit te werken.

Vermijd drukke plaatsen

Vermijd drukke plaatsen. Probeer te voorkomen gaan naar plaatsen die te druk. Overdraagbare ziekten meestal naar mensen binnen een bepaalde straal (ongeveer een meter of zo), vooral als de zieke niest of hoest. Je weet nooit of je al het inademen van druppels van hoesten van een andere persoon, die kiemen bevatten. Deze kunnen incuberen in je lichaam voor een paar dagen voor de manifestatie. Als je moet gaan naar drukke plaatsen, draag een gezichtsmasker als je ziek bent. Dit helpt voorkomen dat de verspreiding van uw ziektekiemen.

Het houden van ziektekiemen zich verspreidt zal een verantwoorde manier van denken

Het houden van ziektekiemen verspreiden vereist een verantwoorde manier van denken. Houd reinigen en te onderhouden een goede hygiëne. U bent niet alleen jezelf te helpen door het vermijden van ziekte. U bent misschien ook andere mensen te helpen door het houden van de verspreiding van ziektekiemen tot een minimum beperkt.