E2h

Krijg wat je wilt: de wet van aantrekking tips

Leer hoe de kracht van een positieve houding kan goede dingen aantrekken in je leven

De Wet van Aantrekking is een filosofie die zegt in feite dat je krijgt wat je geeft. Het is vergelijkbaar met het idee van karma, behalve op een meer directe schaal. De wet van aantrekking stelt dat als u sturen positieve energie en verlangens, je zult ze te ontvangen. Omgekeerd, als u sturen negatieve gedachten en twijfels, zullen die ook gaan gebeuren. Met behulp van dit principe kunt u strategize om de gewenste resultaten te bereiken.

Krijg wat je wilt: de wet van aantrekking tips. Weigeren toe te geven aan negatieve gedachten of twijfel.
Krijg wat je wilt: de wet van aantrekking tips. Weigeren toe te geven aan negatieve gedachten of twijfel.

Hier zijn een aantal Law of Attraction tips:

  1. Bepaal wat u wenst. Dit is meer dan alleen het stellen van doelen. Je moet diep graven om te bepalen wat je wilt in je leven voordat je kunt beginnen met het aantrekken van het op jouw manier. Wees specifiek en geef jezelf een tijdlijn voor uw doel.
  2. Focus op uw wensen. Breng tijd denken, planning, en dagdromen over je doelen en verlangens. Door zich te concentreren, stuur je positieve energie in het universum.
  3. Weigeren toe te geven aan negatieve gedachten of twijfel. Als je twijfelt, stuur je negatieve energie in het universum. Wat u verstuurt wordt teruggekaatst. Je moet blijven positief dat u uw wensen te realiseren.
  4. Geloof je je verlangens te realiseren. Uw betrokkenheid bij uw gevoelens is net zo belangrijk als uw praktische ideeën. Je moet geloven en voel de positieve energie.
  5. Schrijf uw wensen op en bewaar hem binnen handbereik. Het opschrijven van je doelen en verlangens maakt ze echt aan jou. Plaats herinneringen rond uw huis en kantoor. Houd een schriftelijke bevestiging op uw persoon. Lees de verlangens en herhaal affirmaties vaak en met gevoel.
  6. Niet beperken uw wensen tot een enkel doel. Envision je hele leven als je wilt dat het is. Niet alleen is gericht op het verliezen van gewicht, het vinden van liefde of geld. De energie die je uit te stoten wordt beïnvloed door het leven dat je leeft. Maak een mentaal beeld van je ideale leven, het leven dat je wilt in alle gebieden - werk, geld, liefde, familie, geloof - elk aspect van je leven. Als je je richt op uw wensen, moet u zich richten op het hele concept. Blijf positief over alle gebieden van je leven en je zal sturen alleen positieve energie om het leven dat je wenst te trekken. Het draait allemaal om het hebben van een positieve houding.
  7. Get opgewonden. Opwinding is zowel motiverend en stimulerend. Verkrijg enthousiast over het leven dat je denkt. Breng dat het leven tot u met de vibratie van je energie.

De Wet van Aantrekking is al meer dan een eeuw. Het is gepopulariseerd door boeken zoals The Secret, Geld en de Wet van Aantrekking: Learning to Health, Wealth & Happiness en gastsprekers aantrekken op talkshows als Oprah en Ellen. Als u de praktijk deze stappen en geloven, zult u in staat om te krijgen wat je wilt.