E2h

Hoe zich te ontdoen van baby constipatie: 9 tips

Helpen verlichten van uw kind constipatie zo snel mogelijk

Veel pasgeboren baby's hebben hun eerste ontlasting binnen 24 uur na de geboorte. Maar die baby's die last hebben van constipatie problemen hebt met deze, hetzij met onregelmatige ontlasting of droge, harde ontlasting die moeilijk te passeren. Veel ouders die geconfronteerd worden met een huilende baby die is duidelijk ongemakkelijk nemen hun kind heeft koliek - maar terwijl koliek is een veel voorkomende, tijdelijke toestand, ernstige constipatie kan gevaarlijk zijn voor uw kind.

Constipatie kinderen kunnen inspannen om naar het toilet, het tekenen van de benen omhoog en grommen, en het draaien rood in het gezicht van de inspanning. Erger nog, kan het overgaan van een harde ontlasting leiden tot een scheur in de rectale wand, die kan bloeden. Al deze symptomen kunnen erg ongemakkelijk zijn voor de baby en een zorg voor u. Als uw pasgeboren is constipatie, hier is een aantal remedies voor constipatie:

Hoe zich te ontdoen van baby constipatie: 9 tips. Begrijp dat voor de eerste paar dagen van het leven.
Hoe zich te ontdoen van baby constipatie: 9 tips. Begrijp dat voor de eerste paar dagen van het leven.

  1. Begrijp dat voor de eerste paar dagen van het leven, zal je baby het loskomen van meconium, dat is een donkergroene of zwarte substantie. Op de derde dag, moet een regelmatige stoelgang te beginnen. Als je baby ontlasting niet regelmatig, of als hij of zij nog steeds het passeren van meconium, kan dit een teken zijn dat uw baby niet genoeg krijgen om te eten.
  2. Overweeg of u onlangs overgestapt van moedermelk naar formule. Dit kan ook te wijten.
  3. Als je baby is flesvoeding, proberen verschillende formules om de een dat maakt zijn of haar spijsvertering werken de beste te vinden.
  4. Wijzig uw voedingsschema om de baby te geven kleinere hoeveelheden babyvoeding uit door meer frequente voedingen de hele dag om te verspreiden, zodat zijn lichaam om deze beter te verteren.
  5. Voor baby's die formule hebben, probeer dan het toevoegen van een extra fles water per dag om te zien of dit helpt bij het verkrijgen van constipatie opluchting door het toevoegen van meer vloeistof naar de darmen.
  6. Voor formule-gevoede baby's, als je het gevoel het ijzer in de baby-formule is bij te dragen aan de constipatie, spreken met uw kinderarts over de voors en tegens van de overgang naar een low-iron versie voor een maand of twee en kijk of dit helpt. (Zie de voorzorg noot.)
  7. Baad uw pasgeboren in een babybadje of zinken met het water boven de maag niveau. Terwijl je baby is ontspannen, probeer dan masseren zijn of haar buik en kijk of dit stimuleert de stoelgang. Kijk uit! Wees niet verbaasd als de baby gaat recht in het bad. Dit kan vaak helpen met pasgeboren constipatie.
  8. Vraag uw kinderarts of het veilig zou zijn om je baby te geven wat extra hulp. Sommige baby's reageren op glycerine zetpillen, vloeibare glycerine of lijnzaadolie. Met goed uw kinderarts, kunt u een theelepel van het vlas olie mengen met formule, of plaats een zetpil als de baby toont teken van om naar het toilet.
  9. Wanneer je voedsel te introduceren in het dieet van uw kind, te beginnen met keuzes, zoals gepureerde peren en pruimen, die zijn rijk aan vezels. In plaats van te proberen rijstgraangewas, kiezen voor gerst graan, dat niet zal zijn als stoppend.