E2h

Hoe zich te gedragen op kantoor van een arts

Een bezoek aan een dokter kan stressvol zijn, zelfs voor een goed bezoek. Weten hoe zich te gedragen in het kantoor van de arts kan het bezoek minder stressvol, en helpen verzekeren dat u het meeste uit uw bezoek te krijgen.

Stap 1 - Bereid uw bezoek voor je aankomt.

Een afspraak voor een tijd, dat biedt u de beste kans om op tijd aankomt. Overweeg reistijd van uw huis of kantoor en plannen dienovereenkomstig. Voor aankomst, controleert u of u uw huidige verzekering kaart. Schrijf vaststelling van een lijst van vragen voor de arts en neem deze lijst mee. Als het absoluut noodzakelijk dat u te zien op tijd, overwegen om voor de eerste afspraak van de dag, of de eerste afspraak na de lunch. Deze preparaten zal uw reis naar het kantoor van de dokter efficiënter en productiever te maken.

Hoe zich te gedragen op kantoor van een arts. In veel gevallen.
Hoe zich te gedragen op kantoor van een arts. In veel gevallen.

Stap 2 - Dress adequaat

In veel gevallen

In veel gevallen kan uw kleding maken van uw arts kantoor bezoeken moeilijker dan nodig is. Denk na over het type van het bezoek dat u ondervindt en kleden op de juiste wijze. Als er bloed zal worden opgesteld, overweeg dan het dragen van een korte mouwen. Als u een volledige fysieke, kan het nuttig zijn om loszittende kleding die gemakkelijk wordt verwijderd dragen. Met behulp van het gezond verstand over kleding keuzes kunnen uw comfort zeker invloed hebben in het kantoor van de dokter.

Stap 3 - Wees op tijd, of een paar minuten te vroeg.

Aankomst op of voor de geplande afspraak tijd

Aankomst op of voor de geplande tijd van de afspraak. U kunt gevraagd worden om uw medische geschiedenis, of verzekering bij te werken. Als zelfs een paar minuten te vroeg geeft u de tijd in te vullen het nodige papierwerk, zonder dat het kantoor achter op schema.

Stap 4 - Als u ziek bent, respect voor anderen in de wachtkamer.

Aankomst op of voor de geplande afspraak tijd.
Aankomst op of voor de geplande afspraak tijd.

Als u een bezoek aan de dokter omdat u ziek bent, moet u respect van anderen in de wachtkamer. Probeer weg te zitten van andere patiënten, en indien mogelijk, doe een paar eenvoudige dingen aan het verspreiden van ziektekiemen te voorkomen. Als het schrijven van een cheque of het invullen van formulieren, neem je eigen pen en gebruiken. Als u hoesten of niezen, moet u uw mond te bedekken. Indien mogelijk, breng je eigen tijdschrift te lezen. Als de patiënt is uw kind in plaats van jezelf, moet u een aantal van de eigen uw kind speelgoed mee te nemen. Deze ogenschijnlijk kleine stappen kunnen helpen stoppen met de verspreiding van een verscheidenheid van ziektekiemen.

Het nemen van de juiste stappen voordat ooit een voet in het kantoor van de dokter is in uw eigen belang. Zich verantwoordelijk gedragen door het volgen van deze eenvoudige bereidingen heeft de potentie om een ​​stressvolle situatie en maken het aangenamer voor alle betrokkenen. Boven alles, vergeet niet dat een arts het kantoor vaak te maken met onverwachte noodsituaties. Uw beste gedrag kan eenvoudig de mogelijkheid om geduld tonen.