E2h

Hoe wordt voorgeschreven gel te gebruiken om tanden witter te maken

Het hebben witte tanden is inderdaad zo mooi om te zien

Het hebben witte tanden is inderdaad zo mooi om te zien. De tanden is wat maakt uw glimlach schitteren en verschijnen aangenaam. Mensen met witte tanden zijn ook gezien als gezonde tanden te hebben, hoewel wetenschappelijk gezien, is dit niet noodzakelijkerwijs het geval, omdat de de natuurlijke kleur van gezonde tanden is romig wit, niet parelwitte.

Als u wilt om witte tanden te hebben, kunt u gebruik maken van een recept gel gegeven door uw tandarts. Er kan een aantal tanden whitening producten die worden verkocht en kunnen gekocht worden over de toonbank zijn, maar er wordt gezegd dat het gebruik van voorgeschreven gel is een meer effectieve manier om witte tanden te krijgen. Een reden hiervoor is dat recept gel is gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken.

Uw tandarts moet in staat zijn om uit te leggen aan u de instructies over hoe correct toepassen van de gel. Maar, omdat je een honderd procent niet vertrouwen op uw geheugen, dan is het best dat je echt weet hoe het te doen. Dit proces van het bleken van tanden wordt genoemd bleken. Gel verkocht in de winkels en recept gel hebben een zeer belangrijk verschil: de kracht en de levering.

Hoe wordt voorgeschreven gel te gebruiken om tanden witter te maken. Voor het aanbrengen van het recept gel op je tanden.
Hoe wordt voorgeschreven gel te gebruiken om tanden witter te maken. Voor het aanbrengen van het recept gel op je tanden.

  • Voor het aanbrengen van het recept gel op je tanden, moet u eerst grondig je tanden poetst. Ook moet je flossen je tanden in een grondige manier. Dit is om zich te ontdoen van alle etensresten die vast komen te zitten tussen de tanden, omdat deze deeltjes zou het volledige proces van bleken om je tanden witter te belemmeren. Als sommige deeltjes worden achtergelaten, kunnen ze geven je tanden een oneffen kleur of schaduw.
  • Wanneer uw tanden al grondig gereinigd, u bent nu klaar voor aanbrengen van de gel. Vervolgens start het opvullen van de whitening lade met de whitening gel. Dit zal voor je lagere gebit.
  • Daarna moet u vervolgens plaatst de lade over je onderste gebit. Dezelfde procedure moet worden uitgevoerd met hogere gebit. Beide laden moeten stevig worden geplaatst tegen je tanden. U moet dan ontdoen van overtollige gel te krijgen door af te vegen met een wattenstaafje of je kunt het zelfs te verwijderen met een tandenborstel.
  • De whitening trays moet worden overgelaten aan 's nachts of zelfs voor slechts een minimum aan uren dat de tandarts voorschrijft. Maar ook afhankelijk van de gevoeligheid van tanden factor. Als je echt gevoelige tanden, dan kunt u beginnen met de gel voor slechts een uur of zo en dan gewoon dagelijks blijven gebruiken totdat de gewenste kleur tanden al verschijnt.
  • Na de voorgeschreven duur voor het verlaten van de bakken in je mond, kunt u vervolgens de laden. U moet spoelen je tanden heel goed achteraf. Ook moet het wassen van de trays met een tandenborstel en warm water. Dit is om ze schoon en klaar te houden voor het volgende gebruik.

Na ongelooflijk witte tanden kan toevoegen aan uw persoonlijke aantrekkelijkheid. Voor degenen die willen hebben witte tanden zelf, zijn er manieren om dit te doen. In dit artikel hebt u geleerd hoe op recept gel gebruiken om uw tanden witter te maken. Je moet waakzaam en u moet de instructies lezen, maar ook gehoorzaam uw tandarts orders.