E2h

Hoe wordt turquoise energie te gebruiken

Als je kijkt naar de kleur turquoise

Als je kijkt naar de kleur turquoise, kun je niet helpen, maar voelen sereen en vredig. Dit komt doordat de kleur komt van een van de heilige stenen met dezelfde naam. Turquoise, de steen, is gebruikt sinds de oudheid door verschillende culturen. Het is bedoeld om rust, vrede en rust te bevorderen.

Hoe wordt turquoise energie te gebruiken. Een van de manieren waarop turquoise wordt gebruikt voor detoxificatie.
Hoe wordt turquoise energie te gebruiken. Een van de manieren waarop turquoise wordt gebruikt voor detoxificatie.

Er wordt gezegd dat turquoise voor het eerst werd gebruikt door het Turkse volk. In feite is het woord turquoise afkomstig van het woord Turkois betekent Turks. Maar dit is niet alleen van belang voor het Turkse volk, maar ook voor de Tibetanen, Egyptenaren, Inheemse Europeanen en de Azteken. Het was en is nog steeds wordt gebruikt als een beschermend amulet.

Crystal genezers vaak benutten turquoise energie

Crystal genezers vaak benutten turquoise energie. Er zijn verschillende toepassingen voor deze steen. Hier zijn enkele van de manieren waarop ook u kunt de energie uit turquoise gebruiken.

  • Een van de manieren waarop turquoise wordt gebruikt voor detoxificatie. Crystal genezers gebruiken tegen verschillende giftige stoffen en zelfs voor alcohol. Als iemand een herstellende stof misbruiker, turquoise is de aanbevolen talisman voor hem om mee te babbelen.
  • Als een helende amulet, kan turquoise worden gegeven aan personen die ondergaan bestraling of chemotherapie. Over het algemeen kun je turquoise plaatsen op verschillende delen van het lichaam die genezing nodig hebben. Het is echter het meest effectief aan de keel en longen. Sommige mensen geloven dat turquoise kan helpen genezen hoofdpijn, astma, huidproblemen, infecties, tanden problemen, gehoor problemen en nog veel meer. Het richt zich ook depressies vanwege de verheffende energie. Een van de beste manieren om turquoise te dragen is om het deel van een ketting, armband, enkelband of oorbellen. U kunt ook zet het in een klein zakje of plaats de helende steen direct in uw zak.
  • Ter bescherming tegen verontreinigende stoffen in het milieu, dragen of dragen een turquoise steen bij het verlaten van het huis.
  • U kunt ook gebruik maken van turquoise energie om negativiteit af te weren. Als er iemand in je kring die je straalt en spuwt het gevoel uit negativiteit te allen tijde, zorg ervoor dat je of draag uw turquoise sieraden rond deze persoon. In uw kantoor, kunt u een kleine turquoise boom om positieve energie en succes te bevorderen.
  • Toen in het midden van een moeilijke beslissing of als u wat hulp oplossen van een probleem nodig hebt, neem een ​​turquoise steen. Deze steen verbetert de mentale helderheid en helpt u bij het vinden van creatieve oplossingen voor uw uitdagingen in het leven. Het bevordert ook de eerlijkheid en eerlijke communicatie resulteert in versterkte relaties of het vriendschap of liefde.

Als je kijkt naar de kleur turquoise. Als een helende amulet.
Als je kijkt naar de kleur turquoise. Als een helende amulet.

Herinnering: Alle kristallen en helende stenen in het algemeen worden gebruikt om te helpen bij het genezingsproces. Deze mag nooit ter vervanging van een bezoek aan de dokter. Altijd in overleg met de arts of praten met een vertrouwenspersoon of psychiater voor geestelijke of emotionele problemen die je hulp nodig hebt met.

Turquoise energie wordt verondersteld om niet alleen vrede, rust en sereniteit te brengen, maar ook geluk, succes en geluk. Het weert negatieve energie en is een geweldige helende steen voor mensen met alcohol-en drugsmisbruik problemen. Turquoise geneest ook en reinigt het lichaam van andere kwalen. Of je dit gelooft of niet, turquoise is een prachtige steen om te dragen vanwege de pure schoonheid en elegantie.