E2h

Hoe wordt sinus - infectie symptomen te herkennen

Als je een verkoudheid of allergieën, weet je de reguliere borden - niezen, verstopte neus, hoofdpijn, sinus druk. Maar hoe weet je wanneer het is meer dan allergieën of een verkoudheid? Als u bang bent dat u wellicht meer dan alleen een veel voorkomende kwaal hebben, Lees deze symptomen te zien of u te maken hebt met een sinus-infectie.

Stap 1

Erken dat infecties van de sinussen vaak gediagnosticeerd als URI's. Een sinus-infectie kan vaak worden gediagnosticeerd als een bovenste luchtweginfectie (URI) door huisartsen. De laatste is in dezelfde symptomen, maar heeft een veel verschillende voorgeschreven behandeling. Het goede nieuws is een URI zal in het algemeen genezen op zijn eigen. Dus maak je geen zorgen als je het ervaren van de volgende symptomen in een milde vorm. Kan echter meer ernstige of langer durende symptomen wijzen op een full-blown sinus-infectie, in welk geval moet u uw arts te raadplegen voor antibiotica.

Stap 2

Heldere, loopneus. Je neus en haar acties zijn de eenvoudigste indicator van het al dan niet heb je een sinus-infectie. In het algemeen, mensen met een sinus-infectie hebben een duidelijke, loopneus. De slijmvliezen kan groen of geel worden na een paar dagen. En de neus-blowing zal lijken eindeloos.

Stap 3

Hoe wordt sinus - infectie symptomen te herkennen. Erken dat infecties van de sinussen vaak gediagnosticeerd als uri's.
Hoe wordt sinus - infectie symptomen te herkennen. Erken dat infecties van de sinussen vaak gediagnosticeerd als uri's.

Koorts. Koorts is een algemene indicator dat het lichaam is het afweren van infecties, dus het kan een symptoom van vele ziekten. Iedereen met een temperatuur van meer dan 102 ˚ F dat duurt meer dan 3 dagen moeten een arts raadplegen. Als je koorts hebt, kijk voor andere sinus-infectie symptomen voordat u aanneemt dat u in feite een sinus-infectie te hebben.

Stap 4

Hoest. Een hoest is een andere algemene indicator van de ziekte. Het kan een symptoom van de verkoudheid zijn en kan het meer dan dat. Nogmaals, wanneer gecombineerd met andere sinus infectie symptomen, is het waarschijnlijker dat de hoest van de infectie en niet van een verkoudheid. Kijk voor de hoest te verergeren 's nachts ook, want dit is een algemene indicator dat het is veroorzaakt door een sinus-infectie.

Stap 5

Hoofdpijn. Vanwege alle opbouw in uw sinus holte, zal een van de meest pijnlijke symptomen van een sinus-infectie een hoofdpijn. De druk kan worden gevoeld aan de slapen, en actief is verticaal-up van uw neus kolom. Het kan worden verlicht met paracetamol of over-the-counter neussprays tijdelijk, maar het zal niet permanent verdwijnen totdat je sinus-infectie verdwijnt.

Stap 6

Stap 1. Heldere, loopneus.
Stap 1. Heldere, loopneus.

Feeling lethargisch. Kinderen lijken deze sinus-infectie symptomen vertonen vaker, maar het is een duidelijke indicatie dat een sinus-infectie aanwezig is. Vooral als een kind is drugs aan een verkoudheid of sinus-infectie te behandelen krijgen, een kind heeft minder fysieke middelen te besteden aan reguliere activiteiten. Uw kind zal willen zitten, rusten en slapen geknuffeld worden als hij een sinus-infectie, en u zult waarschijnlijk willen dezelfde behandeling als een volwassene. Neem de tijd om te rusten als je het ervaren van de symptomen van een sinus-infectie, omdat het laat je lichaam tijd om te genezen.


In zowel kinderen als volwassenen, zullen deze sinus-infectie symptomen te verhogen voor ongeveer een week tijd, waarna ze moet verdwijnen. Als u vindt dat u deze sinus-infectie symptomen had voor meer dan een week, of als u zich zorgen maakt om alles over je gezondheid, meteen uw zorgverzekeraar.