E2h

Hoe wordt shiatsu te gebruiken voor TMJ

TMJ, of de temporo-mandibulaire gewricht is het ontmoetingspunt tussen uw kaak (mandibula) en het bovenste gedeelte van je schedel (slaapbeen). TMJ syndroom is een veel voorkomende disfunctie in dit gebied aangegeven door ontsteking en een klikkend geluid of raster in het openen en sluiten beweging van de kaak. Afgezien van chronische pijn, TMJ syndroom dreigt mogelijke bijzondere waardevermindering, remmen vermogen om goed te manipuleren de mond voor het eten of scharnierende doeleinden. Shiatsu therapie is bekend dat de genezing TMJ bijdragen door versoepeling van spanning in je kaak.

Shiatsu is een oude Oosterse kunst van natuurlijke genezing, oorspronkelijk ingebed op de traditionele Chinese geneeskunde en later in Japan geïntroduceerd. "Shi" en "atsu," staan ​​voor "vinger" en "druk." Met technieken zoals acupunctuur, shiatsu omvat stretching, borstelen, grijpen, rollen roteren en, met uitzondering van het gebruik van naalden. Het is een methode van het wissen van de geblokkeerde "chi" of natuurlijke energie, langs de wegen op verschillende delen van je lichaam. In tegenstelling tot andere zachtere massage technieken voor eenvoudige lichaam ontspanning die oppervlakkig handbewegingen te betrekken, diep en doordringend druk wordt loodrecht toegepast in het lichaam op een natuurlijke lichaam respons voor zelfgenezing aanzetten. Hier is hoe te Shiatsu gebruiken voor TMJ.

  • Om op te warmen, de uitoefening van uw kaak om de spierspanning los door het manipuleren van de kaak beweging, bewegen naar links en rechts en het openen en sluiten van de mond. Met behulp van je handen, druk uitoefenen op zowel de linker-en rechterkant gezichten van uw kaakbot.
  • Te beginnen met een open mond, situeren de pad van je wijsvinger in het midden van uw kaak spieren. Nu met de mond dicht, druk stevig tot u bij het maximale punt van de pijn, het nemen van diep adem te blijven ontspannen.
  • Om het gezicht tremor en kaakspieren pijn te verlichten, verzwaren uw wijsvinger in de richting loodrecht op je kaak, gericht op het drukpunt bevindt zich in een holte onder de oorlel.
  • Met het vuur vinger of de middelvinger, verlichten oor en hoofdpijnen door druk op de holte anterieur van het oor en die zichtbaar met open bek.
  • Om uw TMJ ontspannen, traceren het vorige punt waarop u hebt gebruikt je vuur vinger. Opzoeken van een merk een centimeter erboven, de positie van uw ringvinger en een halve centimeter onder hetzelfde punt, met uw wijsvinger. Druk stevig op deze punten voor ongeveer een minuut.
  • Doe nogmaals stap 2. Daarna kunt u ontspannen.
  • Nu ter plaatse het drukpunt in de holte zich onder het jukbeen en de voorste naar de ondersnavel. Druk met uw vinger vuur.
  • Om kaak en schouder ontspanning te bevorderen, vindt de reflex punt in je hand. Zoek het kraakbeen in het midden van je duim en wijsvinger. Met behulp van de duim van uw andere hand stevig distaal op dit punt in de richting van de wijsvinger. Gedurende 2 minuten bij minimum stimulatie te bevorderen en te waarborgen.

Hoe wordt shiatsu te gebruiken voor TMJ. Om kaak en schouder ontspanning te bevorderen.
Hoe wordt shiatsu te gebruiken voor TMJ. Om kaak en schouder ontspanning te bevorderen.

Probeer zo veel mogelijk tot een meditatieve stemming te handhaven terwijl het beoefenen van Shiatsu op uzelf of op anderen. Volledig op de hoogte van de reflexen die u ontvangt van elk gegeven druk om een ​​goede energie doorstroming en richting mogelijk te maken. Good Luck!