E2h

Hoe wordt oorsmeer te ontbinden

Veel mensen hebben een probleem met overmatige hoeveelheden oorsmeer die kan het moeilijk zijn om zich te ontdoen van. Dit kan leiden tot een heleboel dingen, zoals het hebben van het gevoel dat er iets in je oor, problemen gehoor, en het kan leiden tot het zoeken naar medische zorg te hebben de was verwijderd. Dit kan ook leiden tot irritatie en ontsteking van de gehoorgang, die kan veranderen in een oorontsteking. Hier zijn enkele tips om u te helpen op te lossen oorsmeer.

Stap een
Het eerste ding om te doen is om te proberen en tot de was zacht. U kunt kopen oordruppels over de toonbank om te helpen met het verzachten van de oorsmeer. Zorg ervoor dat je je hoofd kantelt, gelden ten minste vijf druppels, en laat de druppels in het oor gedurende ten minste vijf minuten. In de meeste gevallen zal dit moeten twee keer per dag worden gedaan voor ongeveer vijf dagen. Nadat u de druppels kunt u gebruik maken van een gloeilamp spuit met warm water te spoelen uw oor.

Hoe wordt oorsmeer te ontbinden. Stap een.
Hoe wordt oorsmeer te ontbinden. Stap een.

Stap twee
Volg deze stap pas na de bovenstaande tip niet hebben geholpen om tot ontbinding van de oorsmeer. Deze stap helpt meestal de meeste mensen zich te ontdoen van de was, maar het kost tijd en voorbereiding. U moet kopen (als je niet al hebt) een Waterpik tandheelkundige waterstraal apparaat. De oudere modellen zal het prima doen, en ze kunnen worden gekocht op eBay of andere veilingsites. Nadat u de aankoop van het apparaat, moet u het opzetten van een gebied en de producten die u nodig heeft voor deze procedure te monteren. U zult ook moeten wrijven alcohol, azijn, het apparaat en warm water, een kleine container te plaatsen onder het oor en een handdoek.

Stap drie
Vervolgens moet u een oplossing die is vijftig procent uit water, vijfentwintig procent azijn, en vijfentwintig procent alcohol te maken. De temperatuur van deze oplossing moet lauw. Plaats de oplossing in het reservoir van de Waterpik's. Leg een handdoek over je schouder.

Stap vier
Zet de punt op het apparaat en plaats er een kan onder je eten om al het water te halen zodra het is gespoeld. Plaats de punt van het apparaat binnenkant van de gehoorgang, maar zorg ervoor dat het niet de huid raken. Om een ​​betere doorstroming, kantel het hoofd bij een vijfentwintig graden. Zodra dit is gebeurd, stelt u het apparaat op de lage stand. U kan nodig zijn om enkele aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat de oplossing stroomt in de gehoorgang. U moet doorgaan met het proces voor ongeveer vijf minuten of totdat je ziet dat het oor is gespoeld en de was is verwijderd.

Stap twee. Stap drie.
Stap twee. Stap drie.

Stap vijf
Als beide oren bevatten grote hoeveelheden van was, gaat u verder met stap vier met het andere oor. Nadat u spoelen het oor, kantel je hoofd op een vijfenveertig graden hoek om ervoor te zorgen dat alle overtollige vocht wordt afgevoerd uit uw oor. Dit proces kan worden uitgevoerd om de dertig dagen of zo indien nodig.