E2h

Hoe wordt menstruatiepijn te stoppen

Menstruatiepijn of dysmenorroe is een ongewenste gevoel rond uw bekken, ga naar je dijen en naar beneden naar uw kuitspieren voor en tijdens de menstruatie. De pijnlijke ongemak kan variëren van mild tot ondraaglijk. Hier is een must-read als je wilt weten hoe je menstruatiepijn te stoppen.

Hoe wordt menstruatiepijn te stoppen. Drink gember thee voor en tijdens een menstruele cyclus.
Hoe wordt menstruatiepijn te stoppen. Drink gember thee voor en tijdens een menstruele cyclus.

  • Drink gember thee voor en tijdens een menstruele cyclus. Gember is een universele kruidengeneeskunde dat helpt verlichten een aantal kwalen en natuurlijk geneest andere onbekende ziekten. Gemberwortel bevat gingerol dat tegenhoudt de productie van prostaglandine, dat is de primaire oorzaak van menstruatiepijn.
    Om een ​​rustgevende kopje gemberthee maken, verwarm een ​​kopje water en voeg twee eetlepels geraspte gember. Breng het water aan de kook en onmiddellijk te verwijderen van de brand. Dek af en brouwen voor ongeveer 15 - 20 minuten. Laat het koken als koken een einde zal maken voor live bioenzymes aanwezig in verse gemberwortel. Giet de inhoud in een kopje en voeg citroensap en honing of suiker naar smaak. Het drinken van een kopje gemberthee twee keer per dag zal helpen kalmeren en kalmeren de zenuwen in je bekken, effectief verlichten buikspier pijn.
  • Plaats een verwarmings-pad of een warm kompres op je onderrug of de buik. Deze methode zachtjes opwarmt en ontspant gespannen spieren in je buikstreek. Het kalmeert de contracties in de baarmoeder, verlicht het gevoel van pijn en geleidelijk helpt bij de juiste bloedstroom afgevoerd via de vagina.
  • Masseer het gedeelte waar de pijn aanwezig is. Meestal is het de onderrug en de buik die ernstig worden aangetast door menstruatiepijn. Massage helpt ontspannen gespannen spieren en het gemak van pijn. Als een massage therapeut is niet beschikbaar tijdens deze pijnlijke situaties, kunt u proberen het masseren jezelf voor onmiddellijke verlichting. Ga liggen volledig rustte op een mat en ontspan je lichaam. Plaats uw handpalmen op je onderbuik en verplaats ze tegen de klok in een cirkelvormige beweging. Gebruik dit te beginnen met kleinere cirkels en vervolgens geleidelijk werk je weg tot grotere cirkels totdat u masseren de gehele buik.
  • Ik nodig f, troost van pijnstillers. Ibuprofen en Naproxen zijn een paar voorbeelden van over-the-counter pijnstillers die effectief zijn in het verlichten van menstruatiepijn. Maar alsjeblieft wel rekening deze medicijnen alleen wanneer de noodzaak zich voordoet en als de pijn is zo ondraaglijk. Het zou nog steeds het beste om met natuurlijke middelen gaan voordat toevlucht te nemen tot de geneeskunde die is beladen met ongewenste effecten op lange termijn.
  • Beweeg regelmatig. Studies tonen aan dat vrouwen die regelmatig sporten niet zo veel van menstruele krampen lijden, in vergelijking met die dat niet doen. Zij ervaren pijn op een kleinere graad. Een goede en goed onderhouden oefening routine ondersteunt een gezond immuunsysteem, reparaties en ontspant het spierweefsel en biedt een optimale weerstand van het organisme. Hatha yoga is een zeer aan te bevelen oefening routine zeer geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.
    Met name de Stretching Pose Cat is een asana die nooit faalt om te verlichten menstruatiepijn. Hier is hoe het te doen. Begin met een knielende positie, met je benen op heupbreedte. Lunge naar voren zodat je lijken op een tafel, je armen en benen maken een rechte hoek met de vloer. Adem in als je verhoogt je hoofd en langwerpig je nek, met de ogen staren omhoog. Tegelijkertijd boog je rug in de mate meest comfortabele voor jou. Adem uit terwijl je optrekt je rug, stopte je hoofd tussen je schouders. Gebruik deze pose een paar keer en voel hoe je onderrug spieren en buik zachtjes gemasseerd door de repetitieve overkoepelende en hunching beweging. Deze prachtige asana biedt enorme opluchting om menstruele krampen omdat het reguleert de doorbloeding en vermindert pijn. Het is ook helpt om je ruggengraat flexibeler.
  • Break slechte gewoonten en maak veranderingen in levensstijl. Nicotine, cafeïne, alcohol en andere bedwelmende middelen leiden tot intense menstruatiekrampen dus het beste zou zijn om ze te vermijden zo veel mogelijk. Inactiviteit of wat wordt genoemd de 'aardappel-bank lifestyle' is ook een belangrijke reden waarom je ervaart dysmenorroe. Opnieuw te beoordelen uw dieet, een regelmatige lichaamsbeweging routine hebben, hebben genoeg kwaliteit van de slaap en inschrijven in een yoga meditatie klasse (een bonafide guru zal je nooit in rekening voor alles). Deze zullen geleidelijk helpen u helemaal een draaglijker menstruatie en een gezonder lichaam en geest.


Je kunt niet stoppen met uw menstruatie

Je kunt niet stoppen met uw menstruatie. Maar met de bovenstaande suggesties, kan je net zo goed proberen een of andere manier te verlichten wat pijn en ongemak die wordt geleverd samen met vrouwelijkheid. Het beste van geluk!