E2h

Hoe wordt menstruatiepijn onder controle te houden

Veel vrouwen over de hele wereld lijden aan pijnlijke menstruatiekrampen veroorzaakt door het contracteren van de baarmoeder elke maand. De beste manier om gericht de pijn is door het verlichten van de pijn veroorzaakt door de aanbestedende van spieren, en niet door het bedekken van alle pijn in het lichaam. Op een bepaalde manier, menstruele krampen zijn in principe spierkrampen zich in een ander deel van je lichaam.

Hoe wordt menstruatiepijn onder controle te houden. Een van de belangrijkste manier om menstruele krampen onder controle is om te voorkomen dat het drinken of iets te eten koud.
Hoe wordt menstruatiepijn onder controle te houden. Een van de belangrijkste manier om menstruele krampen onder controle is om te voorkomen dat het drinken of iets te eten koud.

  1. Een van de belangrijkste manier om menstruele krampen onder controle is om te voorkomen dat het drinken of iets te eten koud. Door de koude spieren te contracteren en kan leiden tot krampen te verergeren, zodat het eten van dat halve liter chocolade-ijs misschien voelt u zich mentaal beter, maar het zal je lichaam meer pijn. In plaats daarvan, drinken kamille thee die kan je hele lichaam te ontspannen, en drink veel warm water. Maar vermijd niet-kruidenthee, koffie of iets anders hoog in cafeïne.
  2. Het houden van uw buik warm kan helpen om uw menstruele krampen onder controle. Vermijd blootstelling van jezelf aan koud weer. Een warme kruik of verwarming pad om je middel zal ontspannen je spieren. Een manier om een ​​impromptu verwarming pad te maken is door het verwarmen van een sok vol met rijst of bonen in de magnetron en toe te passen op de kramp gebieden.
  3. Het nemen van een hete douche kan helpen ontspannen je lichaam nog meer. Het toevoegen van een paar druppels lavendel of marjolein olie aan het badwater kan u helpen laat de spanning uit je lichaam en houd menstruele krampen onder controle. Vermijd echter het gebruik spa verpakt bubbelbaden als sommige chemicaliën kunnen irritatie in de vagina veroorzaken. Het is het beste aan de stok met de basis-olie en water.
  4. Een andere manier om krampen onder controle te houden is door te oefenen. Het is misschien het laatste wat je wilt doen, maar oefening stimuleert het lichaam om natuurlijke pijnstillers die kunnen wegduwen pijn los te laten. Een korte joggen of een korte wandeling moet voldoende zijn genoeg.
  5. Een stuk is goed voor het tijdelijk houden van menstruatiepijn onder controle is een back maag stretch. Ten eerste, op je rug liggen en trek je benen omhoog zodat je voeten nog de grond raken, maar je knieën zijn hoger dan je maag.
  6. Het drinken van warme melk en het eten van bananen kan ook helpen om menstruele krampen onder controle. De calcium in de melk is een goede spier relaxer en de kalium in bananen zijn ook goed in het verlichten van menstruatiepijn. Als u niet in staat zijn om melk te drinken, geen ander voedsel rijk aan calcium werkt goed en zelfs het nemen van calcium pillen zal helpen.
  7. Als je krampen worden zo ondraaglijk dat het begint te bemoeien met alles, kan het nemen van pijn reliever worden de beste opties. Het wordt aanbevolen om pijnstillers te nemen een paar dagen voor de periode daadwerkelijk begint. Als medicijnen over de toonbank niet werkt, is het waarschijnlijk het beste om een ​​arts te raadplegen voor een sterkere drugs.