E2h

Hoe wordt hydrotherapie gebruikt

Een van de vele toepassingen van water is een behandeling genaamd hydrotherapie. De omvang van hydrotherapie gebruik is zeer breed. De voordelen uit te breiden tot elk deel van het lichaam. Er zijn echter specifieke aanwijzingen temperatuurmetingen en de gewenste effecten van hydrotherapie bereiken zonder ongewenste reactie. Het gebruik heeft een breed scala van toepassingen in de medische wereld. Gelukkig, het gebruik ervan volgt een ongecompliceerde proces en het is relatief goedkoop ook. Apparatuur zijn niet nodig, waardoor het ideaal is om het te doen thuis.

Hoe wordt hydrotherapie gebruikt. Beoordeel uw algemene wezen of de persoon die van plan is om de therapie te ondergaan.
Hoe wordt hydrotherapie gebruikt. Beoordeel uw algemene wezen of de persoon die van plan is om de therapie te ondergaan.

Dit zijn enkele stappen die u zou kunnen volgen in het gebruik van hydrotherapie.

  • Beoordeel uw algemene wezen of de persoon die van plan is om de therapie te ondergaan. Het is zeer schadelijk voor mensen ziek met diabetes om te gaan met hete toepassingen vooral op hun voeten en benen. Ook koude toepassingen moeten worden vermeden door mensen die lijden aan de gevolgen van de ziekte van Reynaud en bloeddruk afwijkingen. Als u te maken met mensen van extreme leeftijden (te jong of te oud), wees voorzichtig met te snel voor hen. Hot hydrotherapie kan hen het gevoel uitgeput indien het wordt gedaan in een snelle manier.
  • Voeren hydrotherapie met het gebruik van douches. Deze hebben een rustgevend effect als water stroomt omlaag het lichaam. Watertemperatuur moet afhangen van welke kwaal u wenst aan te pakken. Warme douche kan kalmeren pijn in de gewrichten of artritis. Het kan ook los luchtwegklachten en constipatie. Aan de andere kant, koude douches zijn gunstig voor degenen die wensen te worden ontheven van koorts en vermoeidheid. Dat is de reden waarom kruidenbaden worden gedaan met koud water voor ontspanning en huidverzorging doeleinden.
  • Hydrotherapie voeren met behulp van neutrale baden. Vul het bad met water iets koeler dan je lichaamstemperatuur. Houd extra warm water aan uw zijde om meer te vullen tot de gewenste temperatuur van het water te handhaven. Dompel jezelf van de hals naar beneden voor de duur van twintig minuten. Dit bad is effectief in het kalmeren emotionele stress en eventuele angst. Ook is het effectief bij het behandelen van slapeloosheid en het ongemakkelijke gevoel van opvliegers tijdens de menopauze.
  • Voeren hydrotherapie met het gebruik van warme kompressen. Warme kompressen zijn zeer effectief over de borst in geval van respiratoire aandoeningen. Plaats een droge handdoek over je borst. Gevolgd door een grote verwarmde natte badhanddoek geplaatst over het, laat het zitten voor vijf minuten. Continu doen met een twee uur gap. Kleinere handdoeken gebruikt voor dit soort kompres effectief zijn voor spierpijn en gewrichtspijn.
  • Een ander type van kompres dat is ook erg handig is het koud kompres. Kou heeft een verdovende werking op het lichaam waardoor een reliëf van de pijn. Het kan ook de toon van een zwelling deel uit kneuzingen en verstuikingen. Aangezien koude kan worden beschadigd wanneer het in contact komt, is het raadzaam om deze in niet meer dan twintig minuten.
  • Gedrag hydrotherapie met zitbad. Dit soort therapie wordt gebruikt voor problemen in bekkengebied. Dit is een krachtige therapie aanpakken van pijn en infectie. Vul een grote kom met warm water. Het water de temperatuur moet tussen 40 en 85 graden Fahrenheit. Dompel je lichaam tot aan de navel deel. Blijf in die positie voor een en een half tot vijf minuten.


Hydrotherapie is zelfs lang geleden erkend in de geschiedenis als een gezondheids-regime garandeert een aantal voordelen.