E2h

Hoe wordt het water intoxicatie van uw baby te voorkomen

Wanneer de dagen warm zijn

Wanneer de dagen warm zijn, kan je je afvragen of je baby moet een slok water, net als volwassenen. In andere gevallen, als het geld krap is wat moeders kunnen denken voor het verdunnen zijn dure flesvoeding dus om te bezuinigen op de kosten. Voordat je vullen die fles met water en geef het aan uw baby, vraag dan eerst uw kinderarts. Er is meestal niet nodig om water te geven aan een baby, omdat hij is goed gehydrateerd indien gegeven genoeg moedermelk en goed gemengde formule.

Als je je baby het water

Hoe wordt het water intoxicatie van uw baby te voorkomen. Oudere baby's kunnen worden gegeven zeer kleine hoeveelheden water.
Hoe wordt het water intoxicatie van uw baby te voorkomen. Oudere baby's kunnen worden gegeven zeer kleine hoeveelheden water.

Als je je baby het water, vooral als hij jonger is dan zes maanden oud, zet je hem in gevaar voor water intoxicatie. Je baby's elektrolytenhuishouding verstoord zal worden en hij zal in plaats daarvan vullen op het water van de broodnodige moedermelk of formule. Als dit gebeurt, zal hij niet de juiste voedingsstoffen die hij nodig heeft.

  1. Gebruik geen water te geven aan een baby jonger dan zes maanden oud. Periode.
  2. Oudere baby's kunnen worden gegeven zeer kleine hoeveelheden water. Geef nooit een fles water rechtstreeks naar een baby zonder supervisie heeft over zijn inname. Zijn primaire vochtinname moet nog moedermelk of formule.
  3. Niet verdunnen babyvoeding en moedermelk. Toevoegen van water verandert de elektrolytenbalans van de formule, en veranderen voedingswaarde. Uw baby zal niet de voedingsstoffen die hij nodig heeft in de juiste doses als je verdunnen met water. Je baby krijgt te vol om meer melk te drinken om het genoeg van het beoogde voedingsstoffen binnen te krijgen.
  4. Als u wilt dat om geld te besparen, uw baby borstvoeding in plaats van het gebruik van formule. Het is perfect elke keer, is altijd beschikbaar en het is gratis. Borstvoeding helpt u band met je baby, maar ook houd hem gezond en stimuleren hem immuunsysteem. Als u werkt, gebruik dan een borstkolf om de melk te krijgen naar huis te brengen aan uw baby. Zorg ervoor dat u een voedzaam dieet te eten en goed gehydrateerd wanneer u borstvoeding van de pomp melk om voldoende melk te waarborgen.
  5. Raadpleeg uw kinderarts voordat u het veranderen van de melk van uw baby en inname van vast voedsel.
  6. Sommige water kan worden ingevoerd bij het eten van eiwitrijk vast voedsel zoals eieren. Het is beter om kleine hoeveelheden water die aan de voeding om het gemakkelijker te verteren.
  7. Ken de symptomen van waterintoxicatie. Als u merkt dat uw baby's gezicht beginnen te zwellen of te krijgen gezwollen, onmiddellijk contact op met uw kinderarts. Elke verandering in gezindheid, zoals prikkelbaarheid of slaperigheid is ook een symptoom.
  8. Krijg je baby onmiddellijk medische hulp als hij water intoxicatie. Dit kan niet thuis worden behandeld. Indien onbehandeld, kan je baby een epileptische aanval, omdat de verandering in elektrolyten kan de baby hersenactiviteit beïnvloeden.

De uitzondering op de regel van het geven van baby's water is als hij is uitgedroogd of heeft diarree. In beide gevallen zal een arts u begeleiden naar de juiste hoeveelheden te geven. In beide situaties moedermelk is nog steeds de beste optie, omdat het zal zorgen voor de goede hydratatie en nutritionele balans die nodig is op precies het juiste moment.