E2h

Hoe wordt het immuunsysteem deficiëntie te begrijpen

Het immuunsysteem is het lichaam prive-leger

Het immuunsysteem is het lichaam een ​​eigen leger, de eerste verdedigingslinie. Het beschermt onze gezondheid wordt beïnvloed door infectie en ziekten. Ons lichaam kan vechten tegen virussen en infecties, omdat ons immuunsysteem werkt dag en nacht om ons te verdedigen tegen schadelijke elementen.

De verschillende organen en systemen in ons lichaam niet kunnen uitvoeren soepel ware het niet voor de ondersteuning van het immuunsysteem. Stel ons lichaam als een kasteel en zijn soldaten omvatten het immuunsysteem. Als de soldaten vallen, zo zal het kasteel. Het is dus belangrijk dat we de juiste voeding hebben en genoeg rust en slaap, om zo te versterken ons immuunsysteem. We kunnen ook vitaminen, die een deficiëntie van het immuunsysteem te voorkomen. Er zijn echter gevallen waarin het immuunsysteem lijdt deficiëntie, en dit kan leiden tot verschrikkelijke gevolgen. Laten we eens een kijkje nemen op deze gevolgen.

Hoe wordt het immuunsysteem deficiëntie te begrijpen. Als men een zwak immuunsysteem.
Hoe wordt het immuunsysteem deficiëntie te begrijpen. Als men een zwak immuunsysteem.

  • Als men een zwak immuunsysteem, kon hij naar beneden komen met de griep en verkoudheid vaker en met grotere intensiteit dan in een persoon wiens immuunsysteem goed functioneert. Hij kon ook contract allergieën, die hij gebruikte om zijn tegen. Slechter zou zijn lichaam resistent worden tegen de antibiotica nodig genezen allergieën. Deze allergieën kunnen ook worden terugkerende.
  • Wanneer het niveau van glucose of bloedsuiker boven de normale niveaus, kan het immuunsysteem nadelig beïnvloed. Een hoge glucosespiegel niet alleen diabetes veroorzaakt, het beïnvloedt ook de werking van witte bloedcellen in ons lichaam. Deze witte bloedcellen worden ook wel soldaat cellen, omdat hun primaire functie is om ons lichaam te beschermen tegen schadelijke elementen. Dus, mensen die diabetes hebben meer kans om infecties te ontwikkelen, en aangezien de witte soldaat cellen in het gedrang komen, het lichaam zal een harde tijd omgaan met de infectie te hebben.
  • Verschillende vormen van kanker, met name leukemie en lymfoom, val van het immuunsysteem. Als men een verzwakt immuunsysteem en hij contracteert kanker, dan zijn kansen op het afweren van kanker worden sterk verminderd.
  • Immuunsysteem deficiëntie kan ook een persoon meer vatbaar voor het humaan immunodeficiëntie virus (HIV), die T helper cellen aanvallen. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor sprong starten de productie van antilichamen in ons lichaam. Zonder deze antilichamen, zullen we moeilijk te weerstaan ​​ziekten. HIV is de voorloper van het Acquired Immunodeficiency Syndrome, beter bekend als AIDS.

Zoals u kunt zien, de gevolgen van het immuunsysteem tekort zijn levensbedreigend. De meesten van hen hebben geen kuren, omdat het lichaam resistent wordt voor antibiotica en het ook niet langer te produceren zijn eigen antilichamen.

Het immuunsysteem is essentieel voor onze gezondheid en welzijn

Het immuunsysteem is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Als zodanig moeten we proberen ons best te versterken en te ondersteunen. Immers, de gezondheid is rijkdom, en voorkomen is altijd beter dan genezen. Als we beginnen met het verzorgen van ons immuunsysteem vandaag, zullen we niet zorgen te maken over eventuele tekortkoming later. Raadpleeg uw arts en krijgen een algemene check-up. Zoek uit of uw immuunsysteem heeft uw hulp nodig.