E2h

Hoe wordt diabetes vriendelijk items te vinden

Als je diabetes hebt, is het zeer belangrijk dat u veranderingen in levensstijl om uw conditie tegemoet te komen, en om ervoor te zorgen dat je nog steeds naar de hoogste kwaliteit van het leven te genieten mogelijk te maken. Twee van de dingen die je moet weten over zijn de dingen die u nodig heeft om u te helpen de beste omgaan met diabetes, en waar je het beste kan kopen deze dingen. Dus als u op zoek bent naar manieren om diabetes-vriendelijke producten te vinden, hier zijn enkele van de richtlijnen en tips die u moet weten:

  • Vraag adviezen van uw arts. Uw arts moet uw partner te zijn in het maken van belangrijke beslissingen over uw gezondheid. Maak er een punt te coördineren met hem zo vaak mogelijk en voel je vrij om hem praktische vragen zoals waar je het best kan kopen diabetische-vriendelijke producten.
  • Netwerk. Deelnemen aan een groep van diabetespatiënten in staat zal zijn om u te voorzien niet alleen met emotionele en psychologische steun, maar ook met praktische tips op het genieten van een hoge kwaliteit van leven ondanks de ziekte. Een ander pluspunt is dat je zou kunnen samen met andere patiënten om items groothandel te kopen, te krijgen lagere prijzen op items die je allemaal nodig. Je zou ook kunnen vragen worden bijgewerkt op de lopende verkoop en promo's voor diabetische-vriendelijke producten. Als u geen lid bent van een diabetes steungroep, kunt u uw arts vragen om aanbevelingen, of je zou kunnen kijken op deze lijst van diabetes supportgroepen in de hele Europa.
  • Abonneren op diabetes mailinglijsten en nieuwsbrieven. Het is belangrijk dat u de hoogte blijven van de meest actuele nieuws over uw conditie, zodat je altijd weet dat de beslissingen die je maakt over uw levensstijl, gezonde en ondersteund door onderzoek. Sommige van de nieuwsbrieven kunt u zich abonneren op te nemen diabeticnewsletter.com en thediabeticnews.com . Voor informatie over voeding en voor diabetische-vriendelijke recepten, zul je misschien graag abonneren op de dailydiabeticrecipe.com .
  • Weet wat je op moet letten. Er zijn veel mainstream producten die zijn gelabeld als "diabetes-vriendelijk" items als gevolg van de wijzigingen die zij hebben gemaakt op hun ingrediënten, of omdat ze zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten met diabetes. Bijvoorbeeld, de Europese Diabetes Association (ADA) is bepaald dat voedingsmiddelen voor diabetici 'consumptie moet een maximum van 30 gram koolhydraten voor elke maaltijd, met minder dan 3 gram vet per portie en met 9 gram suiker of minder . Producten die voldoen aan de regelgeving hebben "diabetische-vriendelijke" etiketten op hen, als een gids voor diabetes patiënten om deze producten te verkiezen boven andere alternatieven. Maar weet wel dat de ADA niet noodzakelijk deze diabetes-vriendelijke zeehonden onderschrijven.
  • Bekijk diabetesstore.com . Deze website richt zich op de speciale behoeften van diabetespatiënten, met producten voor suiker niveaubewaking, maar ook voor nuttige accessoires, eten en persoonlijke verzorging.


Als diabetes wordt steeds meer en meer voorkomt

Hoe wordt diabetes vriendelijk items te vinden. Vraag adviezen van uw arts.
Hoe wordt diabetes vriendelijk items te vinden. Vraag adviezen van uw arts.

Als diabetes wordt steeds meer en meer voorkomt, met ongeveer 23,6 miljoen volwassenen en kinderen in de VS gediagnosticeerd met het, zeker producten zijn beter beschikbaar om tegemoet te komen aan de behoeften van deze grote populatie. Het is echt tijd dat je verbinding te maken met een steungroep, zodat u zou weten van de voorkennis die het beste zal u helpen met uw situatie. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!