E2h

Hoe wordt de diagnose mastitis

Veel vrouwen zullen borst ongemak van tijd tot tijd

Veel vrouwen zullen borst ongemak van tijd tot tijd. Sommige vrouwen kunnen bezorgdheid over het ongemak worden als het duurt een paar dagen. Borst ongemak kan soms de eerste waarschuwing teken van iets meer serieus. Mastitis is een van die redenen voor individuen om bezorgd te zijn. Mastitis is een term die gebruikt wordt voor de ontsteking van het borstweefsel. Het zal meestal van invloed op maar een borst. Vrouwen kunnen ervaren meer van dit ongemak tijdens het geven van borstvoeding. Het kan echter tijdens andere momenten in het leven van een vrouw.

Hoe wordt de diagnose mastitis. Veel vrouwen zullen borst ongemak van tijd tot tijd.
Hoe wordt de diagnose mastitis. Veel vrouwen zullen borst ongemak van tijd tot tijd.

Een vrouw kan doen een borst examen om te zien of zij nodig heeft om te zoeken nader advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Er zijn vele symptomen van een vrouw kan beginnen te voelen. Ze kunnen opmerken rode zwelling in de borst en de borst kan voelen warm aan. De meeste vrouwen hebben een algemeen gevoel van vermoeidheid. Koorts kunnen ook aanwezig zijn in de vrouw. Dit is de tijd die een zorgverlener moet worden gecontacteerd. Vrouwen ontwikkelen zich gewoonlijk mastitis binnen de eerste drie maanden van de borstvoeding.

Uw medische provider zal willen dat je te komen in het kantoor, zodat ze kunnen verdere beoordeling van de getroffen gebieden. De aanbieder over de oorzaken mastitis, die meestal uit een breuk of scheur in de tepel. Deze open ruimte maakt het mogelijk bacteriën aan te gaan is, meestal kan dit komen uit het speeksel van de baby. De medische provider zal waarschijnlijk willen een examen van de getroffen gebieden te doen, dit is zodat ze kunnen geven van de juiste diagnose.

Na het onderzoek van de medische dienstverlener zullen hun diagnose en een antibioticum voorschrijven. Dit kan oraal worden ingenomen. Uw kan worden geadviseerd om naar huis te gaan en te ontvangen van voldoende rust. Wil je veel vocht te drinken ook. De medische provider kan aanbevelen het legen van uw borst vaak. U kunt ook worden doorverwezen naar een lactatiekundige om te helpen met het geven van borstvoeding technieken. Vrouwen moeten ervoor zorgen dat ze vragen alle de juiste vragen aan mastitis te stoppen terugkerende. Zodra een vrouw zich heeft ontwikkeld mastitis tijdens het geven van borstvoeding een kind, ze is het meest waarschijnlijk weer te ontwikkelen.

Als de antibiotica niet werken.
Als de antibiotica niet werken.

Zodra u begint het antibioticum, zult u willen ervoor zorgen dat het werkt aan de mastitis genezen. De juiste behandeling voor mastitis is noodzakelijk. Indien niet goed behandeld zou kunnen leiden tot een abces in de borst. Dit kan leiden tot een vrouw te hoeven hebben chirurgisch gedraineerd.

Als de antibiotica niet werken

Als de antibiotica niet werken, is het belangrijk om contact op met uw medische provider, kunnen er verdere evaluaties die moeten worden gedaan. Houd documentatie van al uw klachten en de resultaten die u het gevoel dat u niet het bereiken van het nemen van de antibiotica. Uw medische provider zal willen al deze informatie te kennen.