E2h

Hoe wordt baby massage te gebruiken om reflux te verlichten

Massage op elk deel van het lichaam veroorzaakt een verhoogde activiteit of stimulatie van een zenuw in de hersenen genaamd de nervus vagus. Deze zenuw takken uit verschillende regio's van de luchtwegen en het spijsverteringsstelsel, met inbegrip van de slokdarm en de maag te controleren. Om met succes te gebruiken massage voor een zuigeling met reflux, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Plaats uw baby op de vloer met een deken of handdoek eronder. Zorg dat het gebied is mooi en warm en dat er geen heldere lichten zijn in de ogen van uw baby.
  2. Plaats een kussen of een paar kussens onder haar rug en hoofd naar haar plaats in een comfortabele hoek van 45 graden voor massage tijd.
  3. Gebruik een zuivere, koud geperste, organische olie die is fruit-, noten-, zaad-, of plantaardige en vrij is van essentiële oliën of parfums. Ook wordt aanbevolen dat u ervoor dat de olie is eetbaar voor wanneer uw handen of voeten worden geplaatst in de mond tijdens de massage tijd.
  4. Zoek een tijd die geschikt is voor u en uw baby, maar probeer massage vermijden badtijd als uw baby jonger dan 5 maanden oud. Veel kleine kinderen vinden deze combinatie overprikkeling in plaats van ontspannen. De beste tijd om te masseren is als je baby is gelukkig en rustig, net na het ontwaken uit een dutje.
  5. Laat je baby weten dat massage gaat beginnen door te praten, oogcontact maken, glimlachen, en wrijven de handen samen om de olie op te warmen.
  6. Gebruik lange, stevige, zelfverzekerde slagen. Baby's willen dat dit een lichte, luchtige massage.
  7. Begin met het strelen van de benen eerst, en de vooruitgang op andere gebieden van het lichaam, zich te concentreren op de gebieden die je baby lijkt te genieten van de meest. Als u denkt dat de buik is een teder gebied voor uw baby, of als u denkt dat massage hier kan resulteren in posseting, dan laat u het gebied uit.
  8. Voor rugmassage, overweeg posities die je baby rechtop te houden. Je zou kunnen proberen een knuffel positie, het ondersteunen van je baby op je borst en schouder terwijl leunde achterover iets op een bank voor ondersteuning, of een side-liggende positie, terwijl ze nog steeds opgevoed onder een hoek op haar kussens.

Hoe wordt baby massage te gebruiken om reflux te verlichten. Plaats uw baby op de vloer.
Hoe wordt baby massage te gebruiken om reflux te verlichten. Plaats uw baby op de vloer.

Verdere informatie en advies over hoe u met succes te gebruiken massage met uw baby kunt u vinden via de Infant Massage Information Service. Bezoek www.infantmassage-imis.com.au voor meer informatie.

Gebruik een zuivere, koud geperste, organische olie. Zoek een tijd die geschikt is voor u en uw baby.
Gebruik een zuivere, koud geperste, organische olie. Zoek een tijd die geschikt is voor u en uw baby.

Heidi McLoughlin

President & Head Trainer

Infant Massage Information Service