E2h

Hoe wordt artritis te voorkomen

Artritis wordt veroorzaakt door vele factoren, die leiden tot gewrichtspijn. Hier zijn enkele tips om te voorkomen dat het ervaren van artritis:

Niet herhaaldelijk druk op uw gewrichten en spieren

Niet herhaaldelijk druk op uw gewrichten en spieren. Als er iets zorgt ervoor dat je nadruk te leggen op uw spieren en gewrichten, het te vermijden, verminderen het of wijzigen. Deze omvatten activiteiten in je werk, op school, thuis of op andere plaatsen. Zoveel mogelijk, vermijd het doen van zwaar werk en zoeken de hulp van andere mensen, of gebruik apparaten, die je werk vereenvoudigen.

Blijf uit de buurt van strenge sporten wanneer je maar kunt

Blijf uit de buurt van strenge sporten wanneer je kunt. Dit kan slijten je gewrichten en artritis veroorzaken. Draag beschermende kleding bij het afspelen ruw.

Vermijd een te trainen om gezamenlijke trauma te voorkomen

Hoe wordt artritis te voorkomen. Niet herhaaldelijk druk op uw gewrichten en spieren.
Hoe wordt artritis te voorkomen. Niet herhaaldelijk druk op uw gewrichten en spieren.

Vermijd een te trainen om gezamenlijke trauma te voorkomen. Zorg ervoor wel op dat je elke oefening af en toe, omdat niet het bewegen van je lichaam zal ertoe leiden dat u zwakke spieren te ontwikkelen en mogelijk, artritis. Doe cross-training programma's, yoga en fietsen om gezamenlijke flexibiliteit te verhogen, gezonde botten en kraakbeen op te bouwen en spierspanning om artritis te voorkomen te verbeteren. Beweeg regelmatig, maar niet intens voor drie dagen per week op dertig minuten per dag.

Vermijd te veel eten. Als u handhaven van een normaal gewicht, voorkomt u dat u artritis in de gewrichten die uw lichaamsgewicht te dragen. Eet voedsel dat goed hoeveelheden complexe koolhydraten. Blijf uit de buurt van zoute, zoete, vette en eiwitrijke voeding.

Neem supplementen of nutriënt-rijk voedsel regelmatig, zoals vitamine C

Neem supplementen of nutriënt-rijk voedsel regelmatig, zoals vitamine C, vitamine D, vitamine K, calcium, fosfor, selenium en anderen om uw gewrichten te versterken. Dit kan ook verminderen gewrichtsontsteking, wat resulteert tot artritis. Vitamine C is een antioxidant die vrije radicalen die de gezamenlijke weefsel kan ook aanvallen en veroorzaken kraakbeen te groeien bestrijdt. Vitamine K helpt bij het herstellen en groeiende gezamenlijke weefsel. Dit wordt gevonden in groene en bladgroenten. Deze vitamine is in vet oplosbaar, zodat add plantaardige olie om de absorptie te verbeteren. Calcium en fosfor samen helpen bouwen van gezonde botten. Melk en zuivelproducten zijn goede bronnen van deze vitaminen. Eet voedsel rijk aan selenium om gezamenlijke ontsteking te verminderen. Je kon deze vinden in zonnebloempitten, noten, garnalen, tonijn, zalm en lamsvlees.

Vermijd het drinken van alcohol, te veel stress, junk food en chemische stoffen, die artritis verergeren. In plaats daarvan, in stand houden van een gezonde levensstijl en eet voedzaam voedsel en drink veel water.

Blijf uit de buurt van strenge sporten wanneer je maar kunt. Vermijd een te trainen om gezamenlijke trauma te voorkomen.
Blijf uit de buurt van strenge sporten wanneer je maar kunt. Vermijd een te trainen om gezamenlijke trauma te voorkomen.

Drink veel water om je gewrichten te smeren en ze effectiever schokdempers maken. Vermijd het drinken van frisdrank, thee en koffie, want deze zullen de absorptie van water verminderen en het bevorderen van een teveel aan water afscheiding, waardoor uw gewrichten kunnen verliezen smering en zijn gevoelig voor schade.

Gebruik hulpmiddelen om het doen van taken eenvoudiger en zetten druk op uw gewrichten te voorkomen. Er zijn vele soorten beschikbaar, zoals hulpmiddelen bij het lezen, schrijven, eten en het bereiden van voedsel, hygiëne, verkleden en anderen.

Als je bij je hebt dingen met je

Als je bij je hebt dingen met je, gebruik dan zakken die schouderbanden hebben. Gebruik nooit uw vingers om een ​​zwaar voorwerp te grijpen om te vermijden dat druk op je vinger gewrichten. Zoveel mogelijk, vermijd het dragen van zware voorwerpen. Wanneer u het tillen of bukken, buig je knieën en niet uw taille.

Er zijn vele manieren waarop u kunt voorkomen artritis, maar het beste wat je kunt doen is om te leven een gezonde levensstijl. Op deze manier heb je een gezonder lichaam en verminderen de kans op andere ziekten ook.