E2h

Hoe weet ik of je een beugel nodig

Mensen zijn normaal gesproken bewust van hoe ze eruit zien

Mensen zijn normaal gesproken bewust van hoe ze eruit zien. De meeste van de tijd, een goede outfit, een schoon kapsel, en de juiste accessoires kan nuttig zijn bij het maken van je toonbaar. Echter, er zijn dingen die misschien moeilijk te veranderen, of zou een grote hoeveelheid moeite nemen om te veranderen-je tanden zijn een van deze moeilijk te veranderen aspecten van je uiterlijk. De meeste mensen zouden tevreden zijn met parelwitte tanden, maar mensen met tanden die zeer druk of te afstandelijk op afstand van elkaar zou willen gaan voor bretels om de uitlijning van hun tanden te corrigeren.

Regelmatige bezoeken aan uw tandarts zou voldoende moeten zijn om erop te wijzen welke moeilijke tandheelkundige problemen die niet alleen kan worden opgelost door de gebruikelijke reinigen en vullen inch Als zodanig kan uw tandarts uitvoeren van een tandheelkundige X-ray, of hij zou kunnen u doorverwijzen naar een orthodontist, zodat kunt u beter de diagnose van deze problemen. Maar zelfs voorafgaand aan uw bezoek aan een orthodontist, zijn er enkele tekenen je moet oppassen voor die zou kunnen beugels noodzakelijk maken.

Spacing. Braces worden vaak gebruikt om tanden die afstand problemen te behandelen. Deze komen meestal in verschillende vormen. Sommige mensen hebben tanden die uit elkaar te ver uit elkaar. In deze gevallen zal de beugels worden gebruikt om de in de tanden dichter naar elkaar toe om de lacunes. Sommige hebben tanden die te druk, die mis-alignment zouden kunnen veroorzaken en die kunnen duwen enkele tanden naar binnen of naar buiten. In deze gevallen zou de orthodontist moeten trekken uit een paar tanden om voldoende ruimte te geven, en installeer vervolgens beugels, zodat de overblijvende tanden zou meer gelijkmatig verdeeld.

Hoe weet ik of je een beugel nodig. Overbeet of onderbeet.
Hoe weet ik of je een beugel nodig. Overbeet of onderbeet.

Overbeet of onderbeet. Uitlijning problemen worden vaak veroorzaakt door overbevolking. Echter soms tanden vaak uitgelijnd groeien op eigen, die duidelijk worden als een persoon groeit naar volwassenheid. Braces zou ook een goede manier van het oplossen van dit soort problemen. Overbeet het geval waarin de bovenmolaren uitsteken over de onderste kiezen. onderbeet, ondertussen, is wanneer de onderste voortanden uitsteken boven de bovenste voortanden, met de onderste tanden veel groter worden dan normaal. Deze zijn vaak uitlijning problemen, die kunnen worden behandeld met beugels. In deze gevallen zou een orthodontist vaak een aantal van de tanden te verwijderen om ruimte te geven voor bevestiging van de uitlijning.

Kruisbeet. Sommige uitlijning problemen te betrekken kruisbeet, wat betekent dat de bovenste tanden vallen binnen of achter de onderste tanden als je bijt. Alignment problemen worden vaak veroorzaakt door overbevolking. Echter soms tanden vaak uitgelijnd groeien op eigen. Deze worden vaak veroorzaakt door onregelmatigheden in de groei van je kaak van jeugd naar volwassenheid. Crossbites kan ook het gevolg zijn van melktanden vallen na permanente tanden zijn gegroeid (waar de vaste tanden zijn niet gegeven ruimte om te groeien langs de juiste uitlijning, maar op verschillende rijen). Braces zou ook een goede manier van het oplossen van dit soort problemen.

Afgezien van deze problemen

Afgezien van deze problemen, zouden de meeste tandartsen en orthodontisten u vragen over bepaalde waarnemingen die je zou kunnen hebben met je tanden. Bijvoorbeeld, als u vaak bijten je wangen, moet u mogelijk om uw tanden opnieuw uitgelijnd. Als je moeite hebt met kauwen of bijten voedsel goed, dan kunt u het verbeteren van deze aandoening met bretels. Andere voorwaarden zijn onder meer rekening mee kunnen volledig sluit uw lippen, de onderkaak verschuiven naar een kant als je je mond dicht, en met een kin die is te zwak of te prominent aanwezig is.

Mensen zijn normaal gesproken bewust van hoe ze eruit zien. Afgezien van deze problemen.
Mensen zijn normaal gesproken bewust van hoe ze eruit zien. Afgezien van deze problemen.

Na orthodontische problemen is vaak een punt van zorg dat een persoon het vertrouwen en het welzijn beïnvloedt. Echter, niet alleen kan de uitlijning problemen esthetisch onaantrekkelijk. Ze kunnen ook gezondheid. Ten eerste kan afwijkingen tot moeilijkheden bij het reinigen de tanden, vooral als sommige oppervlakken moeilijk bereikbaar. Uitlijning problemen kunnen ook leiden tot moeite met eten. In elk geval zou een orthodontist kan het probleem oplossen in de loop van een tot twee jaar met steunen.