E2h

Hoe voor te bereiden voor een bezoek en baby - arts

Als ouder, het beschermen van uw kind komt natuurlijk aan u, dus het is niet verwonderlijk als je deze behoefte om alles te doen wat je kunt om uw baby arts bezoekt als rustig, zorgeloos en glad als je kunt.

Hoe voor te bereiden voor een bezoek en baby - arts. Nooit op maandag en vrijdag.
Hoe voor te bereiden voor een bezoek en baby - arts. Nooit op maandag en vrijdag.

Hier zijn enkele suggesties om u te helpen voor te bereiden op Bezoeken Nou baby Doctor's.

1. Wijselijk Plan uw arts afspraken. Een dokter voor baby's wemelt van zieke kinderen, want je moet, anders dan regelmatige check-ups en vaccinaties, baby's worden gebracht naar de dokter als ze ziek zijn geconfronteerd. Dus dan zou wanneer het onverstandig om je kindje in?

  • Nooit op maandag en vrijdag. Maandag zijn verpakt met baby's die ofwel zou ziek geweest tijdens het weekend of willen dat de arts check-up gebeuren voordat het weekend rolt binnen Een andere dag dan deze twee moet wel goed om je goed kindje bezoek te plannen.
  • Nooit te laat zijn of spijt. Je in laat in de ochtend of later in de middag komt overeen met een lange wachttijd, ondanks een geplande afspraak. Waarom? Omdat ouders met hun baby's aangekomen voor je, zodat je tijd schema is eigenlijk gewoon een formaliteit. Geloof het, die te laat garandeert dat een wachtrij heeft gevormd die leidt naar het kantoor van de dokter. In plaats daarvan, bellen en vragen voor de eerste 's ochtends vroeg schema om je kindje inch Uw baby kan niet de eerste patiënt, maar in ieder geval zult u niet lang te wachten.
  • Vermijd het delen van uw tijd met zieke baby's. U bent niet preuts zijn, je bent een moeder. Vraag uw arts als ze meestal ziet zieke baby's, zodat u kunt kiezen een schema dat het minste risico op blootstelling voor uw baby zal vormen.

2. Noteer uw baby vragen. Nou baby bezoeken presenteren de perfecte gelegenheid voor u om uw arts alles wat u moet weten over uw baby's gezondheid te vragen. Tussen schema's, houden een dagboek van uw vragen, zodat u kunt uw vragen te stellen op de dag van het bezoek van uw baby. Aarzel niet om dit te doen omdat je de arts voor je toch. Het zal moeilijk voor u om haar op te sporen nadat je de grenzen van haar kantoor dus gewoon voor gaan.

Nooit te laat zijn of spijt. Vermijd het delen van uw tijd met zieke baby's.
Nooit te laat zijn of spijt. Vermijd het delen van uw tijd met zieke baby's.

3. Vraag het aan de dokter wat dit bezoek is voor. Afgezien van een routine check-up, vraag dan uw baby arts wat ze specifiek controleert bij elk bezoek en ga vanaf daar. Vraag haar over voeding van uw baby en slaappatroon. Er zullen bezoeken waar de arts nodig heeft om diverse immuniteit vaccin shots te beheren, zodat u uw arts wat elk schot doet voor uw baby. Vergeet niet dat je ouderschap en de dokter het toezicht uiteindelijk leiden tot een doel: wat het beste is voor je baby. Werk samen met de arts van uw baby door het houden van jezelf opgeleid, ook.

4. Rollenspel met je baby. Als je baby heeft bereikt 14 maanden, kunt u beginnen met de invoering van role-playing games als arts-patiënt. Mama is de dokter, terwijl baby is de patiënt. Verkleed als een dokter, compleet met een stethoscoop en andere medische apparatuur die de baby ziet haar echte dokter gebruikt. Door dit te doen aanzienlijk vermindert uw baby angst en stress.

Het verzorgen van een baby is een 24/7 baan. Als je maar kunt hetzelfde doen als je baby laat voor het college dat ook zou je zorgen te verminderen, toch?