E2h

Hoe vindt u meer informatie over fluor

Pure of elementaire fluor is het meest reactief gas in het bestaan

Pure of elementaire fluor is het meest reactief gas in het bestaan. Het kan branden iets dat is geplaatst in het pad zoals metaal en glas en andere materialen die werden beschouwd als onbrandbaar, inclusief water. De meeste materialen die we kennen en gebruik bestaan ​​uit fluor en andere chemicaliën naar een verbinding die veilig is voor gebruik door mensen maken. Deze verbindingen worden gebruikt bij de productie van tandpasta, uranium, koelmiddelen voor airconditioning en koeling, insecticiden, Teflon, raketbrandstoffen en toegevoegd aan gemeentelijke watervoorziening van de toename van tandbederf bij kinderen en volwassenen op ongeveer dezelfde manier fluoride toegevoegd stam tot tandpasta.

Fluor in zijn zuivere vorm kan giftig en gevaarlijk zijn voor mens en dier, maar de combinatie met andere chemicaliën hebben verbindingen die gunstig zijn voor de verschillende industrieën, de geneeskunde, de landbouw, en de brandstof-industrie, om een ​​paar te noemen. Check out waar je kunt vinden en weten meer over fluor.

  1. De meest fundamentele toepassing van fluor is wanneer het wordt gecombineerd met andere chemicaliën fluoride, een van de ingrediënten in tandpasta's en mondwaters vormen. Fluoride versterkt de tanden en voorkomt tandbederf. Het wordt ook gebruikt als additief aan watervoorziening van woningen uit gemeentelijke watervoorzieningen.
  2. Het kan ook worden gebruikt in een aantal medicijnen zoals bepaalde antibiotica voor de huid, luchtwegen, botten, gewrichten en longaandoeningen veroorzaakt door bacteriële infecties. Het is ook een ingrediënt in een aantal bekende antidepressiva.
  3. Fluor in combinatie met andere elementen wordt gebruikt in verschillende agrochemische producten zoals insecticiden, meststoffen, fungiciden en herbiciden.
  4. Het wordt ook gebruikt als chemisch te etsen plasma in de halfgeleiderindustrie. Het vermogen om iets branden in het pad wordt toegepast in glas etsen en markering lampen en andere datgene glaswerk moeilijk etch met andere traditionele methoden.
  5. Fluorverbindingen worden ook gebruikt in de koeltechnische industrie om koelmiddelen te maken voor koelkasten, diepvriezers en airconditioners.
  6. De Teflon coating op non-stick pannen zijn gemaakt van een fluorverbinding. Het wordt ook gebruikt in de Teflon tapes die je wikkel rond buisleidingen om lekken te voorkomen. Sterke polymeren en schuimkunststof die veel warmte en druk kan weerstaan ​​zijn ook vervaardigd van gefluoreerde verbindingen. Het wordt ook gevonden in de chemische bestanddelen van brandblussers.
  7. Pure uranium ontstaat door fluor met andere chemische verbindingen. Het product wordt gebruikt in kerncentrales. Fluor wordt ook veel gebruikt in het smelten industrie. Het is een effectieve stof in het metalen scheiden en gemakkelijker te extraheren.
  8. Fluor wordt gevonden in natuurlijke mineralen zoals vloeispaat of fluoriet, apatiet en kryoliet. Het merendeel van de fluorverbindingen zijn afgeleid van fluoriet, dat wordt gewonnen in de zuidelijke en noordelijke Illinois Kentucky gebieden, hoewel de laatste fluoriet mijn in Illinois is gesloten sinds 1995. Fluoriet mijnen zijn te vinden in verschillende Europese landen, in Canada, Europa en in Kenia, Mozambique en Mongolië.

Hoe vindt u meer informatie over fluor. De meest fundamentele toepassing van fluor is wanneer het wordt gecombineerd met andere chemicaliën fluoride.
Hoe vindt u meer informatie over fluor. De meest fundamentele toepassing van fluor is wanneer het wordt gecombineerd met andere chemicaliën fluoride.

Hoewel fluor is gevaarlijk om te gebruiken in zijn zuivere vorm, hebben de combinatie met vele andere chemicaliën die meerdere vormen van gebruik en de voordelen voor de mensheid. Voor meer informatie over fluor en zijn vele verbindingen te leren, moet u kijken op de chemie boeken in uw bibliotheek.