E2h

Hoe veilig kraken je rug

Als je moe en gestrest

Als je moe en gestrest, een goede manier om de spanning in je lichaam te verlichten is om te kraken je rug. Soms kan uw wervelkolom voelt strak en je lichaam zal letterlijk voelen hard. U kunt de uitlijning van uw wervelkolom op zijn plaats, zelfs als je kraken je rug. Hier is hoe het te doen veilig het.

Hoe veilig kraken je rug. Zorg ervoor dat je het kunt doen.
Hoe veilig kraken je rug. Zorg ervoor dat je het kunt doen.

  • Zorg ervoor dat je het kunt doen. Voordat je je rug breken of rond beweeg je lichaam, zorg ervoor dat u in goede gezondheid. Als u een medische aandoening, zoals een stijve nek, nek of letsel aan de ruggengraat of scoliose, kan het niet een goed idee om je ruggengraat te manipuleren, tenzij het wordt gedaan door een getrainde chiropractor of een andere professioneel.
  • Relax. Het eerste wat je moet doen is om je lichaam te ontspannen als je wilt om veilig te rekken en uw rug te kraken. Als je gespannen bent, zal het niet werken en het zal moeilijk zijn om het gedaan te krijgen. Of je doet het zelf of laten doen voor u, is het belangrijk om je schouders los en je rug ontspannen.
  • Stretch achteruit. Een gemakkelijke manier om je rug te kraken is om op te staan ​​of zitten met je handen achter je hoofd. Samen Vergrendel je vingers en duw je hoofd tegen je handen, zodat je rug naar achteren gebogen. Doe het langzaam en je zal voelen de rek op je rug. Je maag moet worden duwen naar buiten. Houd de positie voor een paar seconden, dan doen een omgekeerde traject door krullen je rug naar voren.
  • Doe het zitten. Ga op de grond. Linkerbeen moet naar voren worden uitgestrekt terwijl het andere been gebogen onder een hoek. Plaats de rechter gebogen been aan de andere kant van de gestrekte been, zodat gestrekt been fungeert als een anker. Draai je lichaam naar de rechterkant. Gebruik je linker elleboog te duwen tegen de rechter knie op de rek te bevorderen. U hoort uw rug crack. Keer de positie van de benen aan de andere kant op te rekken. Als u wilt dat om de rek te bevorderen, draai je hoofd en probeer zo ver terug als je kunt zien. Dit zal uw wervelkolom een ​​volledige stretch en maken het kraken in het proces.
  • Doe het liggen. Je kunt hetzelfde traject te doen, maar liggen. Ontspan je lichaam. Draai uw onderlichaam, zodat je rug plat op de grond, terwijl je linkerbeen is gestrekt en het rechterbeen is gebogen. Als je probeert om je been naar beneden duwen, voel je je een stuk en je rug moet kraken. Keer de positie van je benen, zodat u kunt kraken de tegenovergestelde richting.
  • Laat het professioneel gedaan. Als je niet weet hoe je je eigen rug te kraken of u niet kunt schijnen om het goed gedaan, ga naar een chiropractor. Een getrainde masseuse moet ook in staat zijn om je rug veilig te kraken zonder dat het pijn. U zult meteen beter voelen.


Er zijn verschillende manieren om u te kraken terug

Er zijn verschillende manieren om u te kraken terug. De sleutel is om te ontspannen en natuurlijk laat je lichaam strekken. Probeer het en u zult meteen beter voelen!