E2h

Hoe van zwangerschapsgerelateerde diagnose van bloedarmoede

Er zijn verschillende vormen van bloedarmoede die zich kunnen voordoen tijdens de zwangerschap van een vrouw. Deze types van bloedarmoede zet een vrouw zwangerschap met een hoog risico. De meest voorkomende vormen van bloedarmoede die zich voordoen zijn anemie van de zwangerschap, ijzergebreksanemie, vitamine B12-deficiëntie, foliumzuur deficiëntie, en bloedverlies. Sommige van deze gebreken zal plaatsvinden vóór de zwangerschap van een vrouw, en kan kort na de zwangerschap.

Anemie is wanneer er te weinig rode bloedcellen

Hoe van zwangerschapsgerelateerde diagnose van bloedarmoede. Anemie is wanneer er te weinig rode bloedcellen.
Hoe van zwangerschapsgerelateerde diagnose van bloedarmoede. Anemie is wanneer er te weinig rode bloedcellen.

Anemie is wanneer er te weinig rode bloedcellen, of wanneer de rode bloedcellen niet vervoeren zuurstof of ijzer. Het is belangrijk om de groei van een foetus en ontwikkeling om de juiste hoeveelheid bloed van hun moeder. Als de foetus krijgt het niet de juiste hoeveelheid bloed kunnen afwijkingen optreden binnen de foetus, zoals: premature en een laag geboortegewicht leveringen. Symptomen van een moeder kunnen ervaren tijdens haar zwangerschap, dat kan een teken van bloedarmoede, zijn vermoeidheid, bleekheid van de huid, duizeligheid, snelle hartslag of ademhalingsproblemen.

Zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen, die vinden dat ze tekenen van anemie verspreiden, moet een afspraak maken met hun arts. De symptomen van anemie kan nabootsen andere ziekten, daarom is het noodzakelijk om de juiste diagnose te krijgen. De meeste bloed tekortkomingen worden ontdekt tijdens een routine lichamelijk onderzoek, maar er zijn enkele uitzonderingen.

De meeste artsen zullen hun patiënten komen in het kantoor voor een onderzoek, dit wordt gedaan om verdere beoordeling van de situatie. Particulieren kunnen worden gevraagd om meer van hun medische geschiedenis te bieden tijdens het bezoek. Men moet registreert alle symptomen voor hun bezoek, dit zal de arts geeft exacte data over wanneer ze voor het eerst optrad.

De arts zal willen een hemoglobine controle uit te voeren

Zwangere vrouwen. De arts zal willen een hemoglobine controle uit te voeren.
Zwangere vrouwen. De arts zal willen een hemoglobine controle uit te voeren.

De arts zal willen een hemoglobine controle uit te voeren. Dit is een zeer grondig onderzoek van het bloed. De hemoglobine controle uitgevoerd om te zien of het bloed verdeelt zuurstof van de longen naar weefsels in het lichaam. Als er een positieve diagnose van bloedarmoede, zal de arts beslissen welke behandeling worden toegediend. De behandeling in de zwangerschap bloedarmoede zal afhangen van de ernst van de aandoening. De behandeling zal ook afhangen van hoe ver ze in een zwangerschap. Sommige patiënten zullen goed doen met ijzersupplementen, terwijl anderen een andere vorm van methoden nodig hebben.

Er zijn verschillende manieren om bloedarmoede te voorkomen tijdens de zwangerschap. Vrouwen moeten heel bewust zijn van hun voedingsgewoonten. Zwangere vrouwen moeten goed uitgebalanceerd en voedzame maaltijden te eten. Een vrouw zou moeten ontwikkelen van gezonde eetgewoonten voor haar zwangerschap. Een dieet rijk aan ijzer voedsel is een gezonde manier om een ​​nieuwe zwangerschap te beginnen. Sommige mensen die vegetariërs zullen moeten ijzer injecties nemen om te voorkomen dat ze steeds bloedarmoede, tijdens hun zwangerschap.

Het wordt aanbevolen dat alle zwangere vrouwen hun routine afspraken te houden, dit maakt de diagnose van risico voor de gezondheid veel gemakkelijker.