E2h

Hoe u de waarschuwingssignalen van uitputting door hitte te herkennen

Ondanks de vreugde van het buiten zijn en genieten van de zon en de hemel

Ondanks de vreugde van het buiten zijn en genieten van de zon en de lucht, kan te veel warmte letterlijk doden. Opwarming van de aarde kan zelfs bijdragen aan de toenemende incidentie van deze bedreiging. Hitte-uitputting en andere warmte-gerelateerde ziekten ontstaan ​​wanneer je lichaam niet in staat is om te compenseren voor de grote hitte uit de omgeving, en uw koelmechanismen niet werken. Zweten is het middel het lichaam gebruikt om lagere lichaamstemperatuur, maar in uitputting door hitte, het is gewoon niet genoeg - het leiden van je lichaamstemperatuur te stijgen boven toegestane waarde uitkomt. Bescherm uzelf tegen het lijden aan deze voorwaarde is niet alleen belangrijk, maar is eenvoudig te doen.

Hier zijn eenvoudige manieren voor u om de waarschuwingssignalen te herkennen en te voorkomen hitte-uitputting.

Hoe u de waarschuwingssignalen van uitputting door hitte te herkennen. Herken die het risico voor de hitte-uitputting.
Hoe u de waarschuwingssignalen van uitputting door hitte te herkennen. Herken die het risico voor de hitte-uitputting.

  1. Herken die het risico voor de hitte-uitputting. De meeste normale mensen zijn in staat om te compenseren voor extreme hitte. Er zijn echter populaties die gemakkelijker kan worden beïnvloed door veranderingen in temperatuur, vanwege onvoldoende hun fysiologische reacties. Deze omvatten de zeer jonge, ouderen en mensen met chronische ziekten.
  2. Kijk uit voor omstandigheden die hitte-uitputting neerslaan. Extreme hitte verwijst naar temperaturen die boven de normale zomer voorwaarden voor de specifieke locatie. Luchtvochtigheid speelt ook een belangrijke factor, omdat het zweet niet kan afkoelen het lichaam zonder verdampen. 88F en voor temperaturen boven buitenomstandigheden te vermijden. Bij temperaturen 84-87F, alleen essentiële activiteiten buiten worden gedaan en langere blootstelling aan warmte moet worden vermeden.
  3. Waarschuwingsborden zijn divers, maar zijn gemakkelijk te herkennen. Je moet zorgvuldig te observeren voor de tekenen van uitputting door hitte. Als u niet in staat bent om mensen die lijden aan uitputting door hitte te identificeren, kan ze plotseling instorten en indien onbehandeld, kan zelfs sterven.
  4. Vraag de persoon hoe hij zich voelt. Mensen die last hebben van hitte-uitputting zal klagen vaak van zwakte of duizeligheid. Ze voelen zich sterk vermoeid, en mogelijk niet in staat om de activiteit verder bij de hand. Mensen kunnen ook klagen over duizeligheid en kan zelfs last krijgen van hoofdpijn.
  5. Respiratoire symptomen zijn oppervlakkig en snelle ademhaling. Een persoon die lijden hitte-uitputting ademt in een sneller tempo dan normaal, en je zult merken hem diep ademhalen en het gebruik van de spieren van zijn nek en ribben bij het ademhalen.
  6. Kijk uit voor tekenen van uitdroging. Overmatig zweten afvoeren van het lichaam van het water volume, en de persoon kan worden hypotensieve als gevolg van hypovolemie. In termen van de leek, kan zijn bloeddruk gewoon laten vallen omdat er niet genoeg vocht in zijn lichaam. Dit zal zich manifesteren in bleekheid en een koude, klamme tintje aan zijn handen en armen.

De beste manier om uitputting door hitte te vermijden is om te voorkomen dat de blootstelling aan overmatige hitte. Dit geldt ook voor een verblijf binnenshuis tijdens hittegolven, en het vermijden van directe blootstelling aan zonlicht. Als je in staat bent om te verblijven in plaatsen met airconditioning, is het raadzaam om dit te doen. Drink veel vocht om te voorkomen dat die lijden aan uitdroging. U kunt ook zout en mineralen te verliezen tijdens het zweten, dus moet vloeistof substitutie niet alleen water, maar moet ook deze vitale elektrolyten. Als een persoon lijdt aan uitputting door hitte, haal hem uit de hitte direct en start vloeistof vervanging. Als er geen reactie, moet u wellicht hulp te vragen van professionals.