E2h

Hoe te zwaarlijvige kinderen te helpen

Is uw kind overgewicht? Als dat zo is, hij of zij is niet de enige. Obesitas is een groeiende zorg voor kinderen en een die kan leiden tot veel ernstige gezondheidsproblemen als het niet vroeg aangepakt. Zo is obesitas bij kinderen in verband met slechte gevoel van eigenwaarde, depressie, problemen met de lever en kinderen met diabetes, onder andere dingen. De effecten van obesitas kan ook volgen kinderen in de volwassenheid, waardoor hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten en diabetes. Daarom is het belangrijk om nu maatregelen te nemen om uw kind te helpen gewicht te verliezen en te leren hoe je gezond eten keuzes te maken.

 1. Inzicht in de oorzaken van het gewicht van uw kind probleem. Is het in verband met het maken van slechte voedingskeuzes, het negeren van controle over de porties aanbevelingen of met een te sedentaire een levensstijl? Vaak is het probleem een ​​combinatie van deze factoren. Het kan ook een erfelijke aandoening.

Kijk naar je eigen eten keuzes

Hoe te zwaarlijvige kinderen te helpen. Inzicht in de oorzaken van het gewicht van uw kind probleem.
Hoe te zwaarlijvige kinderen te helpen. Inzicht in de oorzaken van het gewicht van uw kind probleem.

 • Kijk naar je eigen eten keuzes. Kinderen hebben vaak uw voorbeeld te volgen, dus zorg ervoor dat je alles goed eten als een familie.
 • Volg de USDA aanbevelingen als het gaat om voedsel groepen en controle over de porties.
 • Structuur maaltijd en snack tijd in uw huis, zodat uw kind eet op vooraf bepaalde tijdstippen. Dit zal helpen elimineren ongezonde tussendoortjes op vetrijke voedingsmiddelen.
 • Heb vetarme snack opties bij de hand. In plaats van chips of verpakte koekjes, hebben groente en fruit schoongemaakt en klaar.
 • Help uw kind weten wanneer hij of zij is hongerig en vol, en stimuleren dat hij of zij dienovereenkomstig te eten.
 • Get bewegen. Neem het op tegen meer activiteiten die je kunt doen als een familie, zodat uw kinderen wennen aan uit te oefenen. Zo kunt u alle een wandeling of een fietstocht na het eten of ga bowlen in plaats van zitten.
 • Beperk de tijd besteedt aan televisiekijken of het spelen van videospelletjes. Moedig je kind naar buiten te krijgen en regelmatig te bewegen.
 • Stel korte termijn dieet en lichaamsbeweging doelen voor uw kind en samen met hem of haar om hen te ontmoeten. Bieden veel enthousiasme en aanmoediging.
 • Periodiek Beloon je kind voor het voldoen aan kleine doelen. Dit kan belangrijke motivatie voor blijvend succes te zijn.
 • Gebruik dit als een kans om beelden in de media van onrealistische lichaamsgewicht tegen te gaan. U wilt er zeker van uw kind doesn't't voelen onder druk gezet om ongezonde normen te bereiken.
 • Leer uw kind dat het verliezen van gewicht en het uitoefenen van niet alleen over ziet er goed uit aan de buitenkant, maar ook belangrijk om een goed gevoel binnen.