E2h

Hoe te vroege zwangerschap symptomen te herkennen

Geslachtsgemeenschap zonder bescherming kan leiden tot zwangerschap. Erkenning van de zwangerschap is belangrijk omdat als je eenmaal weet dat je een engel in je buik dragen, moet je voor jezelf zorgen meer goed dan voorheen. Zie hieronder de mogelijke tekenen van zwangerschap.

  1. Als u een gemiste periode, is er een kans dat u zwanger bent. Dit is alleen van toepassing op mensen met een regelmatige maandelijkse menstruatie. U moet worden uitgesteld minstens 7-10 dagen voor het hebben van uw zwangerschapstest. Een vertraging van 1-2 dagen is niet een teken. Je zou gewoon worden benadrukt, zich ziek of hebben emotionele lasten.
  2. Ongebruikelijke voedsel verlangen is ook een teken. Ongebruikelijke verlangen betekent dat je iets op een oneven moment van de dag willen. Het kan ook een ongebruikelijke combinatie van voedsel, zoals eten zoetzure tegelijkertijd. Voorbeelden zijn ansjovis en chocolade in een vergadering, of mango's in een tamarinde bouillon.
  3. Er kan een toename van het aantal keren dat u naar het toilet om te plassen zijn. Dit frequent urineren zal normaal zijn voor zwangere vrouwen, omdat ze het gevoel nat meeste van de tijd. U kunt ook genieten van een vaginale afscheiding, of als je het hebt, zal er een toename van de uitscheiding van dun, wit en reukloos slijmvliezen zijn. Als de afvoer is voorzien van geur en kleur, raadpleeg dan uw arts.
  4. Er is een toename in gevoeligheid tijdens de zwangerschap. Er zijn geuren zou je niet willen ruiken, want ze zullen je misselijk. Je zou ook niet willen dat de smaak van tandpasta in je mond.
  5. Ochtendmisselijkheid is ook een van de meest voorkomende symptomen. U voelt zich misselijk als gevolg van de verhoging van uw hormoonspiegels. U beschikt over een zwaar gevoel opstaan ​​uit je bed.
  6. Als u zich slaperig de hele tijd, zelfs als je sliep zo lang de andere nacht, zou je zwanger zijn.
  7. U kunt ook rusteloos, onrustig, moe en duizelig voelen tijdens de eerste paar weken. Op basis van een aantal medisch onderzoek, het hormoon progesteron heeft een hypnotiserend effect.
  8. Er zal ook een verandering in uw borsten. Je kunt het gevoel hebben dat uw borsten zijn geworden malser en je tepels gevoelig. Er zal deze onverklaarbare gevoel dat je kunt voelen met je tepels zijn. Uw borsten en tepels zullen groter en pijnlijk. Zij zullen een grote donkere zwelling als u zwanger bent.
  9. De laatste maar niet de minste symptoom is braken in het midden van je routine, zoals eten of werken. In de films, dit is meestal de reden waarom ouders ontdekken dat hun ongehuwde dochter zwanger is. Of u nu honger of vol is, zal je het gevoel dat je iets om naar uit van je eigen systeem willen.

Hoe te vroege zwangerschap symptomen te herkennen. Als u een gemiste periode, is er een kans dat u zwanger bent.
Hoe te vroege zwangerschap symptomen te herkennen. Als u een gemiste periode, is er een kans dat u zwanger bent.

Deze signalen kunnen nuttig zijn voor degenen die verwachten. Een woord van voorzichtigheid niettemin, het ervaren van de borden een voor een hoeft niet per se de conclusie zwangerschap. Een combinatie van verschillende symptomen zou beter bewijs zijn, maar je basis van geloof vóór de aankondiging van uw zwangerschap voor iedereen moet nog steeds een echografie of zwangerschapstest.