E2h

Hoe te vertellen als uw kind zwaarlijvig

Obesitas slaat op elke leeftijd

Obesitas slaat op elke leeftijd. Het idee dat alleen volwassenen hebben de neiging om zwaarlijvig, en dat dik zijn voor de kinderen in orde is, omdat ze kinderen toch en zal ontgroeien de baby vetten in de tijd - is heel erg mis. In feite moet het controleren van de incidentie van obesitas beginnen op jonge leeftijd, omdat vetophopingen kunnen indienen in het systeem van een kind en het kan moeilijk zijn om deze gezondheids-toestand te controleren op volwassen leeftijd. Het kan aanvaardbaar zijn voor kinderen om een ​​beetje mollig en ze eigenlijk schattig en lief kijken met ronde ledematen en vlezig gezicht. Maar je moet je kinderen lichaamsgewicht regelmatig te controleren zodat ze niet verder gaan dan hun ideale gewicht. Hier zijn manieren over hoe om te vertellen als uw kind zwaarlijvig is:

  • Ontdek de body mass index (BMI) van uw kind. BMI is een instrument dat wordt gebruikt om te bepalen of een persoon het gewicht evenredig is met zijn leeftijd, lichaamsbouw en lengte. Gebruik de aanbevolen formule in controle BMI te baseren uw cijfers op een bepaalde grafiek of tabel waarin verschillende gamma geeft aan in de algemene gewicht en de lengte van individuen. Uit de cijfers in de tabel aangegeven, berekenen de BMI van uw kind. Er zijn ook online instrumenten die kunnen worden gebruikt bij de afleiding van BMI. Ga naar de gezondheid sites en vul uw kind de vitale statistieken en wachten op resultaten.
  • Advies inwinnen bij gezondheid en voeding deskundigen. Je kunt je afvragen informatie van artsen, voedingsdeskundigen en diëtisten als uw kind zwaarlijvig is. U kunt uw kind persoonlijk mee te nemen voor een algemene beoordeling van de gezondheids-expert. Hij zal worden gewogen en beoordeeld volgens zijn fysieke verschijning en persoonlijke gegevens. Hij kan ook gevraagd worden om een ​​aantal tests uit te voeren op uithoudingsvermogen om te zien of zijn gewicht werpt hem neer - waaruit zou blijken dat hij inderdaad zwaarlijvig.
  • Vergelijk uw kind het gewicht van met andere kinderen. Analyseer uw kind het gewicht en de lichamelijke conditie en maken een vergelijking met andere kinderen van zijn leeftijd. Zoek online naar bepaalde studies en onderzoeken over obesitas bij kinderen en kijk of uw kind valt onder een van de genoemde categorieën. Weten of uw kind hoger gewicht dan de meeste van het onderwerp kinderen in deze studies. Als hij meer BMI dan, zeg, negen van de tien kinderen - dan is hij zeker zwaarlijvig. Maar je moet ook rekening met de groei van uw kind patroon. Er zijn stadia van de groei voor de kinderen. Sommige kinderen de groei hormonen actief worden op jonge leeftijd, terwijl sommige werk sneller in een later stadium de kindertijd. Als uw kinderen de groei versnelt op een bepaalde leeftijd en hij is obesitas op dit punt, is er een grote kans dat hij zal het vet ontgroeien in de tijd.
  • Overweeg genetische factoren, alsook van uw kind gebruikelijke dieet. Obesitas net als andere fysieke en gezondheidsvoorschriften is meestal genetisch bepaald. Naast bloedlijn, ras is ook een factor die leidt tot obesitas van een kind staat. Zo hebben de meeste Afrikanen zijn rond en welgedaan individuen. Nu kan je niet veranderen de natuur. Ronde en dikke mensen meestal het genereren van nakomelingen die op dezelfde fysieke categorie. Voeding is ook een overweging. Om uw kinderen junkfood, vette gerechten en snoep wil, honderd procent, daarmee voor hun om zwaarlijvig te geven.


Obesitas is geen eenvoudige gezondheidsprobleem

Hoe te vertellen als uw kind zwaarlijvig. Ontdek de body mass index (BMI) van uw kind.
Hoe te vertellen als uw kind zwaarlijvig. Ontdek de body mass index (BMI) van uw kind.

Obesitas is geen eenvoudige gezondheidsprobleem. Is het een grote risicofactor in de levensduur van een individu. Adres van uw kind overgewicht staat van een verlichte benadering. Het zien van een arts is het beste wat je kunt doen om vast te stellen of uw kind zwaarlijvig is.