E2h

Hoe te vertellen als men een probioticum

Probiotica zijn goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel

Probiotica zijn goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel. Ze zijn nodig om de spijsvertering en om de darmen bewegen en de colon reinigen. Ze worden natuurlijk voorkomende bacteriën in het menselijk lichaam. U kunt echter ook kopen voedsel en supplementen die probiotica bevatten als een beetje extra hulp nodig is.

Hier is hoe om te vertellen als men een probioticum.

  • Observeer uw stoelgang. Ga je op een dagelijkse basis? Is uw ontlasting hard? Wat is de kwaliteit van de ontlasting? Als je een moeilijke tijd het verplaatsen van uw darmen, dan kunt u een goede kandidaat voor het nemen van een dagelijkse probiotische zijn. Kruk moet zacht en de vorm van een lange brief S wanneer het uit komt. Als u niet in staat bent om te gaan op een regelmatige basis, kunt u worden verstopt en vinden verlichting door het nemen van een probioticum.
  • Neem een als je op antibiotica. Als u medicijnen gebruiken, de antibiotica veeg uit niet alleen de slechte bacteriën die u ziek te voelen, maar ook de goede bacteriën die je lichaam nodig heeft. Opnieuw goede bacteriën in je darmen gebied door het nemen van een probiotisch supplement, of het eten van gekweekte yoghurt. Als je net gekregen uit antibiotica, kunt u een probioticum te nemen voor een week om je lichaam te helpen.
  • Neem contact op met uw arts over het nemen van probiotica als u een bestaande medische aandoening. Heeft u problemen met betrekking tot uw maag of spijsvertering, kunt u profiteren van het nemen van een probioticum. Bijvoorbeeld, kunnen patiënten met de ziekte van Crohn, constipatie of prikkelbare darm syndroom een ​​verbetering zien als probioticum te geven. Als je altijd winderig, moeilijkheden ondervinden verteren uw voedsel of andere darm gezondheidsproblemen of opmerkingen heeft, een probioticum kan helpen. Bespreek uw mogelijkheden met uw huisarts.
  • Consumeer een capsule als uw dieet is hoog in koolhydraten, suiker en chemicaliën. De kwaliteit van het voedsel dat je eet kan ook bepalen of uw lichaam zal profiteren van het nemen van een probioticum. Bijvoorbeeld, als je niet eet veel natuurlijk vezelig voedsel, zoals vers fruit en groenten, kunt u een probioticum te nemen. Ook kan voedsel items die zijn geladen met koolhydraten, suikers en conserveringsmiddelen maken het moeilijk voor u om uw voedsel te verteren.


Zodra u hebt vastgesteld dat u een goede kandidaat voor probiotica

Hoe te vertellen als men een probioticum. Observeer uw stoelgang.
Hoe te vertellen als men een probioticum. Observeer uw stoelgang.

Zodra u hebt vastgesteld dat u een goede kandidaat voor probiotica, moet u beslissen of u wilt om het te krijgen uit een bron van voedsel zoals yoghurt, of als u liever het gemak van het nemen van een supplement capsule. Of men zal effectief. Probiotica zijn over het algemeen veilig voor het menselijk lichaam, zodat zelfs jonge kinderen kan nemen. In feite kan het schoonmaken van hun darm helpen bij het verbeteren van hun houding en het verbeteren van hun concentratieniveaus overleg dan met uw arts u een probioticum te nemen helpen.

Probiotica zijn verkrijgbaar bij reformwinkels

Probiotica zijn verkrijgbaar bij reformwinkels, bij de apotheek en de gezondheid afdeling van uw supermarkt. Het wordt verkocht als Acidophilus in verschillende concentraties. Het wordt ook gevonden in yoghurt en melk formules voor kinderen.