E2h

Hoe te trappen te manoeuvreren op krukken na een heupoperatie

Het type van beweging die zal toelaatbare na de operatie zijn grotendeels afhankelijk is van wat voor soort operatie werd uitgevoerd. Je heupen dragen het grootste deel van uw gewicht dus geen kwestie wat uw positie is een zekere mate van stress en spanning zal worden geplaatst op het. In dit artikel worden stapsgewijze activiteiten die u kunt proberen met veel zorg en voorzorg, na een heupoperatie. Je hoeft alleen maar een paar goede krukken en de go-signaal van uw arts dat u deze kleine oefeningen te proberen. Selecteer een trap die niet is een high traffic gebied in uw huis ook en indien mogelijk trappen die is voorzien van vloerbedekking om je val te vangen, voor het geval. Probeer dit in een goed verlichte ruimte en indien mogelijk, als je in je beste stemming, zodat u waarschijnlijk uw beste te voet of been, of stap naar voren als je verder gaat met de weg van volledig herstel.

Hoe te trappen te manoeuvreren op krukken na een heupoperatie. Proberen de trap thuis.
Hoe te trappen te manoeuvreren op krukken na een heupoperatie. Proberen de trap thuis.

  • Proberen de trap thuis. Een van de meest fundamentele dingen die je kunt proberen is om te proberen om langzaam te klimmen de trap in uw huis. Selecteer trappen die de meest geleidelijke neiging hebben en indien mogelijk, slechts 3-4 stappen in de hoogte, zodat u niet stress jezelf onmiddellijk. U kunt beginnen door het plaatsen van het gezonde been een stap en de opvoeding van het andere been in hetzelfde gebied. Als er leuningen, moet u vast te houden aan dat.
  • Manoeuvreren met de krukken. De volgende stap voor u is om de krukken te trekken tot aan de huidige stap, waar u op dat moment staat. Controleer of uw saldo is prima en als je kunt nog een stap te beheren voordat u daadwerkelijk probeert dit. Vergeet niet om iemand helpen of kijken naar je als je dit doet in het geval je niet zo klaar en zou moeten om dit een te zitten.
  • Proberen ga de trap af. Nu je weet hoe om te gaan een stap, moet u de praktijk naar beneden gaat. Het eerste wat je hoeft te doen is om eerst neder voor stap met het aangedane been, in omgekeerde volgorde wanneer gaan de trap op. Volg het met je gezonde been aan dezelfde stap en plaats uw krukken in dezelfde stap als goed. Voordat u probeert naar beneden te gaan een stap, controleer dan of je geen probleem hebt met uw voet.


Het maakt niet uit wat je doet

Het maakt niet uit wat je doet, zorg ervoor dat uw krukken zijn in goede staat en de rubberen stoppers aan de onderkant van de krukken zijn prima. Dit zal u helpen niet glijden terwijl je op en neer de trap. Denk er ook aan, om te controleren met uw arts, omdat u niet wilt dat een ander letsel hebben, zeker, als u probeert op deze manier te vroeg. Omdat het een beetje te voorzichtig nooit te veel. Vraag iemand om u ter plaatse, terwijl u probeert dit en ze zouden moeten zijn at arm's length als je omhoog klimmen en de trap voor het geval u een helpende hand nodig, zullen ze er zijn om je op te vangen.