E2h

Hoe te traag werkende schildklier te behandelen met t3

Droog en dunner wordend haar

Droog en dunner wordend haar, gewichtstoename, obstipatie, broze nagels, een droge huid, gewrichtspijn, spierpijn, gezwollen gezicht, vermoeidheid, slecht geheugen, depressie, en langzamer beweging zijn symptomen van traag werkende schildklier of hypothyreoïdie. Dit is een aandoening waarbij in de schildklier niet genoeg hormonen produceert meer. De klier produceert de thyroxine of T4 en de triiodothyronine of T3. Traag werkende niet behandeld maar kan worden beheerd door toevoer van het lichaam meer van deze hormonen, zoals de T3. Hier zijn de gebruikelijke T3 behandelingen voor traag werkende schildklier:

  • Liothyronine. Dit wordt ook wel synthetische of synthetische triiodothyronine T3. Het geneesmiddel actieve vormen van zowel de T4 en T3 hormonen. Hoewel synthetische Deze hormonen werken nature in het lichaam van de patiënt. Een studie gepubliceerd in New England Journal of Medicine bleek dat dit medicijn heeft bijgedragen aan de patiënt om normaal te leven, ondanks de traag werkende schildklier. Er is echter een andere studie niet profiteren van het geneesmiddel te vinden. Daarom is het gebruik van deze samen met een T4 drug blijft controversieel.
  • Levothyroxine. Dit is de meest voorkomende drug gebruikt voor de behandeling trage schildklier. Levothyroxine in tabletvorm die moet eenmaal per dag voor de rest van het leven van de patiënt. Dit tablet bevat T4, een van de natuurlijke hormonen die schildklieren produceren. Deze synthetische T4 werkt vergelijkbaar met de natuurlijke T4 geproduceerd door het lichaam. Hiervan zal het lichaam schijnen de nodige hormonen. Hoewel de tablet slechts de T4 hormonen kan nog steeds produceren T3 T4 omdat het kan worden omgezet in T3 nadat het is in het lichaam. Dus, kan de patiënt die lijdt aan traag werkende schildklier alleen deze tablet en al vinden een opluchting.
  • Liotix. Anders dan de twee hierboven genoemde geneesmiddelen, dit geneesmiddel bevat zowel de T4 en T3 hormonen. De drug heeft alleen de synthetische vormen van deze hormonen, maar wat is verbazingwekkend is dat het de twee schildklierhormonen combineert in een tablet. Een populair merk van deze drug is Thyrolar.
  • Gedroogde natuurlijke schildklier. Het behandelen van traag werkende schildklier was mogelijk dankzij de gedroogde varkens schildklier van varkens. Dit was de enige beschikbare geneesmiddel in de jaren 1900 tot de levothyroxine werd de gemeenschappelijke keuze van artsen. Echter, oudere artsen en degenen die liever holistische behandelingen nog steeds de voorkeur aan gedroogde natuurlijke schildklier en beweren dat dit meer voordelen en minder risico's dan het gebruik van de synthetische schildklieren heeft. Een van de meest populaire merken van deze drug zijn de Westhroid, Natuur-throid, en Armour Thyroid.
  • De vermelde T3 behandelingen voor traag werkende schildklier niet plaatsen graf bijwerkingen omdat ze simpelweg kopiëren van de hormonen die van nature geproduceerd door het lichaam. Er kon echter een overmatige inname van een van deze geneesmiddelen leiden tot osteoporose, snel gewichtsverlies, diarree, hartkloppingen en zweten.


Hoe te traag werkende schildklier te behandelen met t3. Gedroogde natuurlijke schildklier.
Hoe te traag werkende schildklier te behandelen met t3. Gedroogde natuurlijke schildklier.

Als gevolg van de risico's dat de patiënt wordt geadviseerd om een ​​arts te zien voordat u een T3 supplementen. Een specialist zal helpen bij het bepalen van de ernst van traag werkende schildklier van de patiënt en het plannen van de beste medicatie voor. Gewoonlijk wordt een van de bovenstaande behandelingen genomen in lage dosering. De patiënt zal bewust meer toevoegen dosering tot de juiste hoeveelheid wordt bepaald. Maar het is nog steeds veiliger en meer nuttig zijn om advies in te winnen van een arts dan neemt u de medicatie op basis van instinct.