E2h

Hoe te stoppen met snurken: 5 beste manieren

Heb je het gevoel moe elke dag, want je wakker worden gehouden hele nacht? Is het omdat je snurken? Is het omdat de persoon je met zijn snurken? Is het omdat je zowel snurken?

Dit is geen geringe zaak. Het is niet alleen het maken van een grappig geluid terwijl je slaapt. Het is een echte ziekte die kan leiden tot tal van ziekten.

Mensen die chronisch snurken lijden aan prikkelbaarheid, vermoeidheid, een onvermogen om samenhangende gedachten, slaperigheid, vermindering van de productiviteit, en meer extreme problemen zoals hart-en vaatziekten en kanker te maken.

Hoe te stoppen met snurken: 5 beste manieren. Stap 1.
Hoe te stoppen met snurken: 5 beste manieren. Stap 1.

Dus hoe ga je keren? Hoe kun je voorkomen dat het gebeurt? Wat zijn de beste manieren om te stoppen met snurken?

Het hangt af van de ernst. Als u last heeft van ernstige slaapapneu dan moet u mogelijk een arts te raadplegen. Er is werkelijk niets dat je kunt doen om dit te keren op uw eigen.

Als je een milde snurker dan zijn er dingen die je kunt doen om te elimineren of op zijn minst, verminderen uw snurken.

Stap 1

Als u te zwaar bent dan proberen om wat gewicht te verliezen. Overgewicht kan ertoe leiden dat u te snurken. Een van de belangrijkste redenen is dat de zwaardere gewicht kan omlaag drukken op uw luchtwegen.

Stap 2

Het wijzigen van uw kussen. Probeer om je kussen als het kan ertoe leiden dat uw hoofd te zijn in een lastige hoek. Als je niet kan verdragen om te slapen zonder een kussen te proberen de aankoop van een contour is.

Stap 3

Stap 2. Stap 3.
Stap 2. Stap 3.

Sluit het drinken van alcohol. Het drinken van alcohol ontspant je spieren, en ontspannen uw nekspieren kan leiden tot snurken.

Stap 4

Neem geen antihistaminica of slaappillen om in slaap te vallen. Als u problemen hebt met het slapen dan neem GEEN slaappillen. Probeer het beperken van uw inname van cafeïne, het uitoefenen, en het veranderen van uw dieet. Ook proberen te vermijden antihistaminica. Beide en slaappillen zal ontspannen je spieren en dit veroorzaakt snurken.

Stap 5

Probeer niet te slapen op je rug. Doe alles wat je kunt om te voorkomen dat slapen op je rug. Als je slaapt in bed met iemand die ze kan rollen u over, maar als je slaapt zelf kunt proberen en een kussen op elke kant van je. Dit moet voorkomen dat u kantelen.


Dit zijn enkele van de beste manieren om te stoppen met snurken. Natuurlijk zijn er andere dingen die je kunt doen. Zo zijn er veel anti-snurken producten op de markt die u kunnen helpen aanzienlijk uw snurken te verminderen. Probeer op zoek naar een anti-snurken kinband. Deze lichtgewicht apparaten zijn zacht en comfortabel en het openen van uw ether, die sterk vermindert uw snurken.

De stop snurken kinband