E2h

Hoe te stoppen met Plavix

De voorgeschreven medicatie Plavix wordt gebruikt bij de behandeling van coronaire hartziekte of hart-en vaatziekten. Het wordt oraal toegediend in de vorm van een tablet. Het behandelt effectief hartziekten omdat het de bloedstroom in het lichaam. In het kort, het voorkomt bloedstolsels. Mensen die had geleden aan een beroerte of hartaanval nemen deze drug. Echter, net als vele andere geneesmiddelen voor het hart, Plavix heeft bijwerkingen. Sommige zijn slechts kleine degenen, terwijl anderen worden als ernstig beschouwd. Deze omvatten hevige bloeding die kan worden gezien in ontlasting, overgeven, en in de ogen. Als u deze bijwerkingen te zijn extreme, denk je misschien van andere alternatieven voor de behandeling van uw hart-en vaatziekten. Maar neem er rekening mee dat er bepaalde richtlijnen om te zien of je hebt besloten om deze medicatie te stoppen. De onderstaande richtlijnen zal een grote hulp zijn.

Hoe te stoppen met plavix. Onderzoek naar alternatieven.
Hoe te stoppen met plavix. Onderzoek naar alternatieven.

  • Onderzoek naar alternatieven. Alvorens te beslissen, vinden van de andere alternatieven voor Plavix die u kunt gebruiken. Het is beter om een ​​weloverwogen beslissing, omdat het kan blijken dat Plavix is ​​nog steeds de meest geschikte medicatie voor u. Een arts waarschuwen. Het is nog steeds uw arts die kan beoordelen en uw gezondheid en conditie. Dit betekent dat je niet zomaar beslissen om de behandeling op uw eigen te stoppen. Informeer uw arts dat u wilt de medicatie te stoppen.
  • Vraag naar suggesties en advies over alternatieven. U kunt gewoon bellen in plaats van het opzetten van een afspraak. Als uw arts vraagt ​​om je te zien, dat is de tijd voor u om te gaan naar de kliniek. Lijst al je medicatie. Artsen gebruiken in uw medische geschiedenis van een beoordeling van uw toestand te maken. Zorg ervoor dat uw arts uw medische achtergrond kent. U kunt een lijst maken van je verleden en heden medische aandoeningen, ziekten en allergieën.
  • Inclusief alle verschillende medicijnen die u hebt genomen en op dit moment. Vergeet niet de bijwerkingen die je hebt ervaren van elk medicijn. Presenteer de informatie aan uw arts.
  • Wacht op doktersadvies. Op basis van uw conditie en geschiedenis, zal uw arts een afweging te maken. Een afspraak kan nodig zijn om verder te evalueren uw hart conditie. Als hij nog niet gegeven een alternatieve behandeling en verschillende recept, zou je moeten blijven Plavix te gebruiken.


Het is belangrijk dat u uw arts vertelt de nodige achtergrondinformatie om uw conditie te beoordelen. Cite alles in uw medische geschiedenis, zelfs als u niet zeker weet of ze zijn gerelateerd en belangrijk. Als u hebt ervaren bloeden voor, moet je niet lichtvaardig nemen. Zorg ervoor dat uw arts weet dus over dat een nauwkeurige recept en beoordeling zal worden gemaakt. Als u wordt geadviseerd om te blijven nemen Plavix, weg te blijven van aspirine en alcohol. Als uw arts toegestaan ​​om te stoppen met het, zorg ervoor dat u in staat zal zijn vast te houden aan de alternatieve medicatie. Vergeet niet dat u nooit uw medicatie te veranderen zonder de goedkeuring van uw arts. Houd er rekening mee dat zelfs als sommige andere behandelingen beschikbaar zijn, maar dat betekent niet dat zij de meest geschikte en effectieve opties voor je.