E2h

Hoe te smeren en hydrateren van droge ogen te voorkomen

Vocht en hydratatie zijn erg belangrijk om ons lichaam goed functioneert en soepel. Water is een noodzakelijke voorwaarde voor het houden van de huid, het haar, de ogen en de interne systemen gezond en in optimale conditie. Gebrek aan vocht of hydratatie veroorzaakt nogal wat schade aan het lichaam - deel ervan zichtbaar is en de rest niet. Droge ogen leiden tot extreme irritatie, vermoeidheid van de ogen en leiden tot verdere infecties en aandoeningen die schadelijk kunnen zijn voor onze ogen. Volg de stappen hieronder beschreven om te leren hoe te hydrateren en je ogen te smeren en om droge ogen te voorkomen.

Stap 1

Drink veel water. Je zou hebben gehoord vele malen, maar het feit blijft dat het zeer waar en zeer belangrijk. Zorg ervoor dat u een minimum te drinken van 6-8 grote glazen water, zo niet meer, de hele dag door. Als je constant in beweging, houd een fles water bij de hand en zorg ervoor om het te drinken, zelfs als u geen dorst. Andere manieren om het volledige lichaam gehydrateerd is om te genieten van vloeistoffen zoals verse vruchtensappen, thee of koffie (in matige hoeveelheden), om te eten fruit en groenten die rijk zijn aan water, enz.

Stap 2

Hoe te smeren en hydrateren van droge ogen te voorkomen. Drink veel water.
Hoe te smeren en hydrateren van droge ogen te voorkomen. Drink veel water.

Oogbewegingen. Knipperend regelmatig, niet staren naar een scherm of object voor twee lange en de tijd neemt om je ogen rust regelmatig en doen wat het oog oefeningen zijn goede methoden om droge ogen te voorkomen.

Stap 3

Met behulp van contactlenzen. Bij het verlaten van contact lenzen voor lange tijd, worden ze droog en irriteren je ogen. Maak er een gewoonte van regelmatig verwijderen en smeren van uw contactlenzen, bij voorkeur om de 3-4 uur. Ook, verwijder uw contactlenzen voordat je gaat slapen, omdat langdurige slijtage kan schadelijk zijn voor het oog, in de eerste plaats door het veroorzaken van irritatie en droge ogen, in de tweede plaats, door vocht-ophoping achter de oogbollen, waardoor infectie of erger.

Stap 4

Oogdruppels, enz. Voordat u enige medicatie voor uw ogen, zoals oogdruppels, rode ogen verloopstukken, etc, neem het advies van een goede oogarts. Medisch advies moet ook worden gezocht als je in de gewoonte van het gebruik van kunstmatige tranen in je ogen smeren, of als uw traanbuisjes worden geblokkeerd. Voor mensen met chronische droge ogen, kunnen artsen voorschrijven smeermiddelen of druppels die moeten vaak worden gebruikt om de ogen gehydrateerd. Volg altijd medisch advies naar de letter.


Stap 1. Oogbewegingen.
Stap 1. Oogbewegingen.

Het houden van uw ogen gesmeerd en gehydrateerd is simpel als je eenmaal de suggestie hier besproken. Zoals altijd, voorkomen is beter, dus houd je lichaam en de ogen goed gehydrateerd door het drinken van veel vocht, te voorkomen vermoeidheid van de ogen door regelmatig knipperen en rust en het uitoefenen van uw ogen voortdurend.