E2h

Hoe te slaapstoornissen te herkennen bij baby's

Baby's zijn een bron van zowel grote vreugde en grote zorgen

Baby's zijn een bron van zowel grote vreugde en grote zorgen. Ze lijken erg kwetsbaar en, vooral als dit je eerste kind, is het moeilijk om te weten wat normaal is. Ze kunnen last hebben van verschillende slaapstoornissen die variëren van alleen maar frustrerend om gevaarlijk en als ouder is het belangrijk om te weten hoe om te gaan met hen.

Hoe te slaapstoornissen te herkennen bij baby's. Zorg ervoor dat er geen kussens.
Hoe te slaapstoornissen te herkennen bij baby's. Zorg ervoor dat er geen kussens.

Het eerste ding om te beseffen is dat pasgeborenen niet slapen als volwassenen of zelfs als peuters. Ze slapen meer uren en met een ander patroon. Een typische pasgeboren slaapt 16 uur per dag. Dat de slaap in korte uitbarstingen van 30 minuten tot drie uur, en wordt gelijk verdeeld tussen dag en nacht. Op de leeftijd van een, is een kind nog steeds te slapen ongeveer 14 uur per dag, hoewel dat de slaap in een langere, minder frequente perioden, en de meeste van die slaap zal zijn 's nachts. Dus hoewel vaak wakker wordt vermoeiend en frustrerend voor de ouders, het is een normaal onderdeel van kind ontwikkeling, en niet een slaapstoornis.

Dus wat zijn de soorten van slaapstoornissen die van invloed kunnen baby's?

Er zijn twee soorten van slaapstoornissen

Er zijn twee soorten van slaapstoornissen. Parasomnias zijn slaapstoornissen die interrupt slaap, zoals slaapwandelen of nachtmerries. Deze types van slaapstoornissen in het algemeen niet verschijnen totdat een kind achttien maanden of ouder. Baby's zijn veel meer kans op last van Dyssomnieën, die slaapstoornissen zoals problemen in slaap te vallen, te slapen, of het krijgen van een goede nachtrust.

Baby's zijn een bron van zowel grote vreugde en grote zorgen. Er zijn twee soorten van slaapstoornissen.
Baby's zijn een bron van zowel grote vreugde en grote zorgen. Er zijn twee soorten van slaapstoornissen.

Deze slaapstoornissen zijn het meest voor tijdens de overgang van een zuigeling aan onafhankelijke slaap. Baby's leren zelf-kalmerende technieken die hen in staat stellen terug te vallen in slaap als ze wakker in de nacht. Tot ze leren deze vaardigheid, die zij nodig hebben de aandacht van hun ouders elke keer als ze wakker worden. Er zijn dingen die je kunt doen, die je baby de overname van deze onafhankelijkheid zal bespoedigen.

  1. Leg de baby naar bed als slaperig, maar niet wanneer volledig in slaap.
  2. Bedtime routines kan troostend en help een kind tot sufheid, maar als ze afhankelijk worden van hen (zoals het niet kunnen slapen, tenzij rocked), zij zullen niet leren zichzelf kalmerende vaardigheden. Probeer voor het slapen gaan de activiteiten variëren van een zuigeling minder afhankelijk te zijn.
  3. Als de baby wakker wordt, tenzij u weet dat het tijd is voor een voeding, reageren niet meteen. Vaak na een paar minuten zal het kind tot rust komen en in slaap vallen terug.

   Geen techniek zal werken voor iedereen

   Geen techniek zal werken voor iedereen. Je baby heeft een eigen persoonlijkheid en wat werkt voor iemand anders misschien niet voor u werken. Je moet blijven proberen en wat werkt voor u en uw baby te zien.

   Een van de meest ernstige zorgen tijdens de eerste van een baby jaar is de mogelijkheid van Sudden Infant Death Syndrome (SIDS), waar een aantal baby's in hun slaap sterven zonder duidelijke reden. Hoewel veel over wiegendood is nog steeds niet goed begrepen, zijn er nog een aantal fundamentele slaaphygiëne gewoonten die uw kind het risico te minimaliseren.

    1. Baby's moeten altijd worden teruggeplaatst te slapen op hun rug. Studies hebben aangetoond dat deze stap de incidentie van overlijden SIDS vermindert tot 30%.
    2. Zorg ervoor dat er geen kussens, knuffels, of dekbedden in de wieg als het kind zou kunnen stik in hen. Zelfs een pasgeboren die niet beweegt in gevaar is, bijvoorbeeld van een opgezet dier valt over haar gezicht. Doeken een pasgeboren in een lichte deken is prima en vaak helpt haar om in slaap te blijven.
    3. Maak niet de kamer te warm en de kleding van de baby als je zou kleden voor bed.

     Natuurlijk

     Natuurlijk, een artikel op het internet is geen vervanging van gekwalificeerd medisch advies. Niemand kent uw baby beter dan jij. Als u denkt dat uw baby slaap gewoonten abnormaal zijn, onmiddellijk contact op met uw kinderarts.