E2h

Hoe te reinigen en te verzorgen katoenen luiers

Doek luiers is rond voor leeftijden

Doek luiers is rond voor leeftijden. Het is nog steeds alom bekend en geliefd bij vele ouders zelfs met het bestaan ​​en de populariteit van wegwerpluiers. Terwijl disposables bieden het gemak zijn ze het meest bekend om, doek luiers niet kan worden achterhaald, omdat het veroorzaakt minder tot geen luieruitslag, het stimuleert de vroege potje-training, het kan worden gebruikt voor de volgende kinderen, het is minder duur, het is milieuvriendelijk, enzovoort. Maar wat maakt ouders onzeker over het gebruik van doek luiers voor baby's is de moeite van het reinigen en verzorgen van katoenen luiers. Zoals de meeste dingen vandaag de dag kan worden gedaan in een oogwenk, kan het proces niet gemakkelijk klinken voor u. Toch moeten de volgende stappen u vertellen dat het reinigen en verzorgen van katoenen luiers is niet zo moeilijk na alles.

Hoe te reinigen en te verzorgen katoenen luiers. Plaats de katoenen luiers in een droge bak.
Hoe te reinigen en te verzorgen katoenen luiers. Plaats de katoenen luiers in een droge bak.

  1. Dump en spoel vaste afvalstoffen in het toilet.
  2. Plaats de katoenen luiers in een droge bak. De lichaamsgeur, zet een deodorant schijf op de bodem van de bak. Dit wordt aangeduid als de emmer droge methode.
  3. Strooi zuiveringszout op de vuile luiers. Baking soda is een krachtig element dat ook kan elimineren penetrante geur.
  4. Kom wastijd, zet de vuile katoenen luiers in de wasmachine voor een warme cyclus.
  5. Gebruik minder wasmiddel als je normaal zou doen als katoenen luiers zijn gemakkelijk vatbaar te bouwen. Fragrance wasmiddelen zonder of natuurlijke waspoeders worden ook aanbevolen om te voorkomen dat huiduitslag of allergieën op de huid van je baby.
  6. Vermijd het gebruik van chloor. Hoewel het is geweldig voor het witten en voor het doden van ziektekiemen, het is slecht voor katoenen luiers. Tijdens wasprogramma kunt u gebruik maken zuiveringszout in de plaats. Niet alleen is baking soda een effectieve wasserette deodorant, maar het fungeert als verzachtende en whitening-agent ook.
  7. Spoel de katoenen luiers met koude cyclus.
  8. Vermijd het gebruik van wasverzachter. Terwijl het maakt uw wasgoed zacht en ruiken fris, het maakt de katoenen luiers minder absorberende bij het verlaten van waterafstotend residuen. In plaats daarvan, gebruik dan gedestilleerd witte azijn. Azijn in het spoelwater kan ook helpen herstellen van de pH van de katoenen luiers. Als u nog steeds ruiken onaangename geur, gebruik maken van twee tot drie druppels tea tree olie of uw favoriete essentiële olie.
  9. Spoel de katoenen luiers nog eens met koud water.
  10. Line-droog. Drogen in direct zonlicht zal helpen zuiveren de luiers. In het geval dat het niet praktisch is, gebruikt u de droger of permanent pers.

Een andere opslag methode die wordt gebruikt voor de katoenen luiers is de natte emmer methode. Je moet de vuile luiers te plaatsen in een emmer gevuld met water en soda tot wastijd. Door geur en meer wordt niet meer algemeen gebruikt of aanbevolen. Als andere wassen methoden bepalen of de elementen u de doek te reinigen zoals wasmiddelen, wasverzachters of bleachers kunnen schoonmaken het doek goed zonder dat de kwaliteit van de luiers.