E2h

Hoe te plannen voor cosmetische tandheelkundige zorg

Het is essentieel voor een persoon om zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Een prachtige glimlach kan sterk van invloed op uw persoonlijke relatie met anderen, het stimuleren van het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Cosmetische tandheelkunde is bedoeld om brede mondverzorging, en combineert wetenschap en kunst in het algemeen te verbeteren tandheelkundige gezondheid, uiterlijk en functionaliteit. Smile is het eerste wat opvalt aan een persoon, en mensen maken een oordeel over je persoonlijkheid op basis van uw glimlach. Vandaag een "beroemdheid glimlach" is niet langer een droom. Iedereen kan bereiken met de hulp van een getrainde cosmetische tandarts. Voor degenen die niet tevreden bent met het uiterlijk van hun tanden, zullen cosmetische tandheelkundige zorg oplossen van het probleem.

Bij het plannen van cosmetische tandheelkundige operatie moet ondergaan, hulp zoeken bij een gespecialiseerde cosmetische tandarts. Hier zijn de meest voorkomende cosmetische tandheelkundige zorg procedures:

Hoe te plannen voor cosmetische tandheelkundige zorg. Veneers laminaat de tanden.
Hoe te plannen voor cosmetische tandheelkundige zorg. Veneers laminaat de tanden.

  1. Tanden bleken of bleken is de meest voorkomende procedure. Het wordt uitgevoerd om vlekken, verkleuringen, verminderen en uiteraard het bleekt de tanden.
  2. Veneers laminaat de tanden. Zij worden het best gebruikt als tanden bleken niet goed te werken. Veneers zijn super-dunne vellen die direct gebonden aan het oppervlak van de tanden. Dit helpt nauwe spleten en het verbergt de verkleuring van de tanden.
  3. Tandheelkundige implantaten en tandheelkundige bruggen vervangen van een of meer ontbrekende tanden. De procedure vereist een serieuze inzet voor mondhygiëne. De implantaten en bruggen laatste voor een lange tijd.
  4. Dental bonding wordt gebruikt om aangetaste tanden te herstellen. De tanden worden bedekt met een composiet vulling de tanden en de tanden worden vervormd en gepolijst. Het zal verlichten de vlekken op de tanden, corrigeren de verschijning van scheve tanden, en helpen nauwe kleine kloofjes.
  5. Tand van contouren en het hervormen ook helpen om scheve tanden, gebarsten tanden, afgebroken tanden en overlappingen tanden te corrigeren met slechts een vergadering. De procedure kan ook een vervanging van beugels. De procedure kan veranderen de plaatsing van de tanden, de lengte en vorm.
  6. Cosmetische chirurgie gom is een oplossing als de tanden korter lijken. De procedure verhoogt het tandvlees en helpt bij het bevorderen van een blik van meer geproportioneerd tanden.
  7. Een prothese is een prothese die ontbrekende tanden vervangt. Er zijn twee soorten van kunstgebitten, die de volledige prothese en de partiële prothese. Kunstgebitten helpen Uitspraak van problemen als gevolg van ontbrekende tanden te helpen.
  8. Tandkronen helpen zorgen voor stabiliteit en kracht om kraken tanden. Tandenknarsen, tandbederf, en ongepaste beet bij te dragen tot het dragen van beneden of een gebarsten tanden.
  9. Wortelkanaalbehandeling is een geweldig alternatief voor het verwijderen van tanden die pijnlijk zijn. Dankzij geavanceerde technologieën, wanneer er kiespijn, is het niet meer nodig de tanden extraheren.
  10. Tandvullingen gebruiken composiet tandvullingen die alternatieven voor amalgaam en metalen vullingen. Sommige amalgamen bevatten kwik en metalen vullingen zijn effectief, maar hebben de neiging om donkerder na verloop van tijd.

Er zijn tal van cosmetische tandheelkundige zorg procedures voor een tandheelkundige make-over. Ze helpen bij het oplossen van een verscheidenheid van tandheelkundige problemen. Het hebben van een grote brede glimlach is een slimme investering.