E2h

Hoe te oxford gezondheid van plan artsen en faciliteiten te lokaliseren

Oxford Health Plans hebben ongeveer 1,6 miljoen leden

Oxford Health Plans hebben ongeveer 1,6 miljoen leden. Hun 1,6 miljoen leden kunnen zich niet vergissen in het kiezen van Oxford Health Plans. Met deze, zult u niet extra kosten voor de jaarlijkse check-ups te betalen, heeft u gratis preventieve zorg voor kinderen, zoals tandheelkundige en immunisatie, een volledige dekking voor je lab werken, en de keuze van OB / GYN ook zonder verwijzing. Echter, deze voordelen en diensten alleen aangeboden in Oxford Health Plans 'netwerk van ziekenhuizen en artsen.

Deze plannen kunnen bieden al deze en nog veel meer om u met zijn brede netwerk van meer dan 200 ziekenhuizen plus topkwaliteit artsen. Het vinden van de dichtstbijzijnde ziekenhuizen en artsen is gemakkelijk met Oxford gezondheid plannen website. Hier ziet u hoe de website te gebruiken om hun artsen en faciliteiten te vinden:

Stap 1. Registreer u als lid van oxford gezondheid plannen website. Ga naar de leden portal vinden op de linker bovenhoek van de webpagina. Als lid te registreren maakt online transacties mogelijk en gemakkelijker. De website zal alleen vragen om uw lid-ID, naam, geboortedatum en e-mailadres.

Stap 2. Meld u aan als lid van de website. Je moet dit doen voordat u de leden Portal verkennen. Van daaruit kunt u gemakkelijk navigeren naar belangrijke links zoals Claims & Accounts, Benefits & dekking, Health & Wellness, Apotheken & Prescription, Artsen & faciliteiten , en Tools & Resources. Ga naar de Physicians & Facilities link naar Oxford Health Plans 'lijst van artsen en faciliteiten te controleren.

Hoe te oxford gezondheid van plan artsen en faciliteiten te lokaliseren. Registreer u als lid van oxford gezondheid plannen website.
Hoe te oxford gezondheid van plan artsen en faciliteiten te lokaliseren. Registreer u als lid van oxford gezondheid plannen website.

Stap 3. Informatie verstrekken aan trim van uw zoekopdrachten. Je mag een arts vinden op locatie, naam of Oxford Provider ID. Andere informatie die je nodig hebt om zijn nabijheid tot uw locatie, straatadres, stad & staat en postcode. Let op dat de postcode en woonplaats en staat velden zijn verplicht. Opgeven specialiteit van de arts, zal het netwerk, geslacht, en taal u helpen om meer specifieke professionals. Ondertussen kunt u naar de Zoek een ziekenhuis of faciliteit koppeling om te zoeken naar Oxford Health Plans in-netwerk van ziekenhuizen en faciliteiten.

Stap 4. Lees de instructies en aanvullende informatie . Weet u waar een arts of voorziening? Misschien is de website moet nog meer informatie. Het lezen van de instructies en bijkomende informatie zal oriënteren je op wat je moet weten.

Alternatieve

Lokaliseren van Oxford Health Plans artsen en faciliteiten makkelijker online gedaan. Echter, als je wilt weten andere manieren om dit te doen, volg vervolgens een of meer van de onderstaande manieren:

Hier krijg je een kopie van rooster van de deelnemende artsen en aanbieders. U kunt deze online bestellen door het sturen ze een e-mail via hun Contacteer ons pagina. U kunt ook bellen 1-800-444-6222 om een kopie te bestellen. Kiezen van het nummer zal u verbinden met hun geautomatiseerde telefoonsysteem genaamd Oxford Express.

Oxford health plans hebben ongeveer 1,6 miljoen leden. Meld u aan als lid van de website.
Oxford health plans hebben ongeveer 1,6 miljoen leden. Meld u aan als lid van de website.

Stuur een mail Gebruik het volgende adres om een mail van het verzoek versturen voor Oxford Health Plans 'lijst van artsen en faciliteiten.:

Oxford Health Plans
c / o UnitedHealth Group
PO Box 1459
Minneapolis, MN 55440-1459

Of

Oxford Health Plans
PO Box 7081
Bridgeport, CT 06601-7081


Haal het meeste uit uw Oxford Health Plans is alleen mogelijk als u transacties van al uw gezondheid moet met zijn in-netwerk artsen en faciliteiten. Uw claims zullen enkel worden geweigerd als je bediend door out-of-netwerk providers. Dus, zo vroeg als nu, vertrouwd de artsen en medische voorzieningen in het netwerk van uw Oxford Health Plan en gebruik alleen hun diensten.