E2h

Hoe te merken van nicotine kauwgom vinden

Een kauwgom is waarschijnlijk het laatste wat je zou denken dat je kan helpen kick de slechte gewoonte van het roken, maar het is zeker een optie die u moet overwegen. Ondanks het feit dat bekend is dat vele vormen van kanker en aandoeningen van de luchtwegen veroorzaken, is roken een zeer populaire gewoonte bij veel leden van de bevolking. Hoewel er is geen tekort aan campagnes die zijn bedoeld om mensen te houden van roken en naar degenen die roken op te geven van de ongezonde gewoonte aan te moedigen, is het nog nooit zo makkelijk om gewoon te stoppen cold turkey.

Roken is een verslaving en net als elke andere verslaving, het is iets dat gewoon niet gemakkelijk kan worden opgegeven. De handeling van het roken kan een persoon om nicotine te krijgen in hun systeem en omdat de hersenen is gevoelig voor nicotine, de hersenen wordt zeer afhankelijk van deze stimulus. Terwijl de persoon aanspraak kan maken dat roken niet noodzakelijk maken een beter voelen of voelen een hoge vergelijkbaar met andere drugs, de hersenen een gevoel van het op een totaal andere manier. De hersenen zou voelen bepaald niveau van nicotine en verwacht dat dezelfde hoeveelheid aanwezig zou in het systeem van de roker op een gegeven moment. Dit maakt de roker de drang voelt om weer te roken.

Er zijn nu kauwgom die bedoeld zijn om het lichaam quotum van nicotine vervangen voor een bepaalde dag. Deze komen in smaak varianten die zijn bedoeld om te passen, afhankelijk van hoeveel een persoon gebruikt om te roken.

Hoe te merken van nicotine kauwgom vinden. Ongeacht welk merk u ook kiest.
Hoe te merken van nicotine kauwgom vinden. Ongeacht welk merk u ook kiest.

  1. Een van de meest bekende merken in deze industrie is Nicorette . De meest populaire variant van dit merk is de munt kauwgom. Dit wordt beschouwd als mid-priced alternatief ten opzichte van de andere merken die beschikbaar zijn in de markt. Als je vraagt ​​een roker of ex-die heeft een kauwgom geprobeerd met nicotine in, zouden ze waarschijnlijk noemen dit merk.
  2. Een ander bekend merk is Nicotrol . Interessant is het erg duur in verhouding tot Nicorette - bijna twee keer zo veel geprijsd. De gom te kauwen totdat de roker voelt een tintelend gevoel. Zodra het begint te voelen op die manier, het opgegeten gom moet worden gelegd onder de tong. Het oppervlak van de mond onder de tong heeft een duidelijke eigenschap dat de absorptie te versnellen voor nicotine.
  3. De goedkoopste merk in de markt is Nicotinell . Het komt in mint natuurlijke gom en fruit smaken. Het werkt net zo goed als de andere merken en komt ook in twee doseringen. De dosis van 2 mg is bedoeld voor degenen die roken minder dan twintig sigaretten per dag, terwijl de dosering van 4 mg is voor degenen die roken meer dan twintig sticks (of een pakje) sigaretten per dag. Er is ook een xylitol kauwgom voor degenen die willen suikervrije kauwgom.

Ongeacht welk merk u ook kiest

Ongeacht welk merk u ook kiest, je moet er trots op dat je het initiatief om de gewoonte te doorbreken en de controle over je eigen lichaam en in de toekomst te nemen. Gum is zeker een gunstiger alternatief voor het roken van een paar stokken of pakjes per dag. En als je gericht op het verwijderen van uw afhankelijkheid van nicotine geheel, zou dit een goede start.