E2h

Hoe te kwalificeren voor een surrogaat moeder te worden

Veel vrouwen willen een draagmoeder te worden

Veel vrouwen willen een draagmoeder te worden, hetzij om deze paren die niet zijn gezegend met hun eigen kind of gewoon om geld te verdienen te helpen. Becoming een surrogaat moeder is niet zo eenvoudig als wat anderen denken. Er zijn maatregelen die moeten worden genomen om zich te kwalificeren voor een draagmoeder te worden.

  1. Leeftijdseis. Als u wilt een surrogaat moeder te worden, of om andere hun kinderen of voor geld, de eerste muur die je moet gaan is de leeftijdseis. U moet ten minste 21 jaar oud zijn en 38 jaar oud bij de meeste.
  2. Vorige record van de zwangerschap. Om te kwalificeren als een surrogaat moeder, mag het niet van de aanvrager eerste zwangerschap. De aanvrager moet al zwanger geweest en is bevallen voorheen. Ook moet de aanvrager niet zijn gegaan een keizersnede operatie meer dan een keer voor de toepassing. Ze moet ook zijn gegaan voor een regelmatige en normale zwangerschap, zonder complicaties.
  3. Gezondheid record. De vrouw die probeert om een ​​draagmoeder te worden moet seksueel gezond. Dit betekent dat de vrouw moet vrij zijn van seksueel overdraagbare aandoening (SOA), tijdens of voorafgaand de aanvraag. In andere woorden, de vrouw niet eerder zijn geïnfecteerd met STD, evenals HIV en AIDS. Deel van SOA's, moet de vrouw ook niet worden besmet van een ziekten die genetisch kunnen worden overgebracht. Natuurlijk zou de ouders van het kind niet wil elke medische complicaties voor de baby. Dus alle voorzorgsmaatregelen die kunnen worden gebruikt door de ouders en de artsen moeten worden gerespecteerd.
  4. Vervoer. De vrouw wil een surrogaat te worden moet ook een stabiele en consistente wijze van vervoer. Dit is voor het comfort en de veiligheid van de draagmoeder en het kind.
  5. De aanvrager moet vrij zijn van rook en drugs. Als onderdeel van de voorzorgsmaatregelen voor de gezondheid van het kind, moet de vrouw wil een surrogaat moeder te worden niet een roker, noch zouden zij moeten leven in een huis waar men rookt. Het is een bekend feit dat een rook het niet gezond voor zowel de moeder als kind. In dezelfde geest dat de draagmoeder niet had moeten zijn drug-afhankelijk zijn. Drug-afhankelijkheid of het was vóór de zwangerschap, kan nog steeds leiden tot een aantal complicaties of gevolgen voor het kind.
  6. Gewicht-hoogte evenredigheid en familiegeschiedenis van verschillende. De draagmoeder moet ook gezond zijn in termen van gewicht en lengte. De familiegeschiedenis van de draagmoeder-to-be moet ook worden gecontroleerd op eventuele ziekte die kan worden overgedragen aan het kind. De ouders moeten er zeker van zijn dat het kind vrij zou zijn van een van deze aandoeningen of ziekten.

Hoe te kwalificeren voor een surrogaat moeder te worden. Vorige record van de zwangerschap.
Hoe te kwalificeren voor een surrogaat moeder te worden. Vorige record van de zwangerschap.

Er zijn paren van wie het huwelijk zou zijn geweest bijna perfect als ze gewoon gezegend met een kind. Er zijn paren die wanhopig zijn om hun huwelijk te voltooien door het hebben van een kind. Veel toevlucht tot draagmoeders alleen maar om hun families te voltooien. Deze koppels verdienen draagmoeders gezond genoeg is om hen te voorzien van een gezond kind te hebben.