E2h

Hoe te kiespijn te behandelen

Soms is een kiespijn kan de meest verschrikkelijke vorm van pijn (het naderen van de pijn van de bevalling) zijn. Onmiddellijke tandheelkundige zorg moet worden gezocht om dit soort pijn te verlichten. Maar totdat je kunt naar de tandarts, hier zijn enkele methoden om kiespijn te behandelen.

Als u zwanger bent en kan niet antibiotica en pijnstillers te nemen voor een mogelijke infectie (die mogelijk de oorzaak zijn van de pijn), de pijn verzachten, door je tanden poetsen heel licht met een zachte tandenborstel en lauw water. Tegelijkertijd, masseer de pijnlijke plek. Een ijslaag op de plaats waar de pijn wordt gevoeld helpt ook de pijn verlichten.

Hoe te kiespijn te behandelen. Wanneer u thuis, zijn er andere veel voorkomende behandelingen voor kiespijn.
Hoe te kiespijn te behandelen. Wanneer u thuis, zijn er andere veel voorkomende behandelingen voor kiespijn.

Om kiespijn te behandelen 's nachts als je niet kunt slapen vanwege de pijn, probeer dan in te schakelen uw verlichting laag is, houden de sfeer rustig en mediteren. Wanneer je mediteert u niet denken aan de kiespijn, maar uw gemoedsrust. Je vergeet je de pijn en uiteindelijk zul je in staat om te slapen.

Wanneer u thuis, zijn er andere veel voorkomende behandelingen voor kiespijn

Wanneer u thuis, zijn er andere veel voorkomende behandelingen voor tandpijn. Een teentje knoflook gekauwd met een beetje grof zout in de buurt van de tand die pijn doet helpt bij het verminderen van de pijn van een kiespijn. Kauw terwijl de pijn is nog steeds voelbaar. Een stuk van gesneden ui op de aangetaste tandvlees kan de pijn verlichten ook. Een andere veel voorkomende remedie is door het toepassen van kruidnagelolie op de rotte tand. Kruidnagel olie gemakkelijk kan worden gekocht op de markt.

Peper poeder is een andere veel voorkomende oplossing voor home kies

Peper poeder is een andere veel voorkomende oplossing voor home kies. Het wordt gemengd met een vierde lepel kruidnagelolie en toegepast op de rotte tand. Peper poeder kan ook gemengd worden met steenzout om tandbederf te verminderen. Het voorkomt ook bloedend tandvlees en behandelt slechte adem.

Omgaan met de pijn op het werk is ook een andere pijnloze taak

Peper poeder is een andere veel voorkomende oplossing voor home kies. Omgaan met de pijn op het werk is ook een andere pijnloze taak.
Peper poeder is een andere veel voorkomende oplossing voor home kies. Omgaan met de pijn op het werk is ook een andere pijnloze taak.

Omgaan met de pijn op het werk is ook een andere pijnloos taak. Het is handig als werkmaatjes de hoogte zijn van uw probleem. Ze konden helpen bij het houden van de geluidsoverlast tot een minimum. De pijn wordt gevoeld meer gevoeld als de kaken zijn strak, zodat de kaakspieren moet worden versoepeld.

Een tijdelijke verlichting die kan worden gebruikt is een middel dat Kanka die wordt gebruikt om koortsblaasjes rond de mond te behandelen. Kanka heeft een verdovende werking wanneer toegepast op pijnlijke tandvlees. De vloeistof opdroogt over de getroffen tandvlees en verlicht de pijn als een wonder. Het is bevestigd door tandartsen die kan worden gebruikt op het tandvlees, maar niet te worden ingeslikt.

Omgaan met kiespijn in verschillende situaties is gemakkelijk als men het geduld om tijdelijke verlichting te proberen voordat ze naar een tandarts. Proberen de oude folk remedies tijdens het wachten op voorschrift van een arts is een goede manier om eerste hulp. Of u nu thuis, op het werk of waar dan ook op elk moment, zijn er snel medicijnen voor kiespijn. Zelfs zwangere vrouwen hebben een manier om tandpijn te verlichten.