E2h

Hoe te hete thee te gebruiken voor een betere gezondheid

Er is altijd plezier in het genot van een goede kop warme thee

Er is altijd plezier in het genot van een goede kop warme thee. Voor een, je weet dat het gezond is. Sterker nog, het geneest en kalmeert het lichaam kwalen. Afgezien van dat, het maakt ons ook een goed gevoel. Hier zijn een aantal nota's over hoe je hete thee gebruiken voor toename van gezondheidsproblemen:

 • Goed voor te bereiden uw thee.
  • Begin met het invullen van een ketel met water. Het water moet koud en vers trekken. Met behulp van kraanwater kan laat een smaak van chloor. Dus, beter gebruik flessenwater of gefilterd water.
  • Voor sommigen is het verwarmen van het water in de ketel is onderdeel van de thee ritueel dus neem de tijd en geniet van dit deel.
  • Even wachten voor het water aan de kook, brengen van uw theepot. Je moet de juiste theepot hebben voor het bedrag van de thee die je nodig hebt om voor te bereiden.
  • Wanneer uw water is ongeveer aan de kook, doseren wat water in uw theepot. Zet de waterkoker aan het vuur, zodat het water kan blijven aan de kook. Dan snel wervelen rond het water die je gegoten in uw theepot. Daarna gooi deze weg. Je moet gewoon geprobeerd om "hot de pot". Waarom is dit nodig? Als u het hete water over in een koude theepot, het water houdt onmiddellijk te koken. Als dat gebeurt, kunt u niet in staat zijn om de volle smaak van de thee trekken.
  • U moet het bedrag van de thee die nodig is voor de hoeveelheid warm water die je hebt gemeten. U kunt gebruik maken van een infuus of een thee bal hier.
  • Als je gaat om theebladeren te gebruiken, plaats dan een theelepel per zeven liter water. Als u liever theezakjes hebben, moet je schatten hoeveel zakken nodig zijn.
  • Of u nu gebruik maakt van theeblaadjes of theezakjes, moet je ze giet het in de waterkoker zitten als het water nog maar net begonnen aan de kook. Zet ze niet wanneer het water is al gekookt voor heel veel te lang. Omdat koken vermindert het zuurstofgehalte vereist is in het verrijken van de smaak, kan je thee proeven saai. Dus, de tijd het storten van je thee.
  • Breng alles in uw theepot. Bedek het met een deksel. Afhankelijk van het soort thee dat u hebt gebruikt, toe te wijzen tijd voor uw thee te brouwen.
  • Als je thee al gebrouwen, verwijder de thee zetgroep of het theezakje / s uit uw theepot. Goed gooi ze weg. Als u geen gebruik van een van de twee, simpelweg stam je thee. U mag het in kopjes als u wenst om meteen serveren of u kunt het hebben in een ander theepot als u wenst om het warm te houden voor een tijdje.
 • Ken de eigenschappen. Thee wordt getest voor zijn kankerbestrijdende componenten, met name de sterke anti-oxidanten die zijn er in overvloed, zowel in groene thee en zwarte thee. Er is ook een studie die betekende dat zij die drie koppen thee per dag zou het risico op het lijden van een hartaanval met bijna 11 procent te verlagen.

Hoe te hete thee te gebruiken voor een betere gezondheid. Goed voor te bereiden uw thee.
Hoe te hete thee te gebruiken voor een betere gezondheid. Goed voor te bereiden uw thee.

Dus, bent u klaar om uw kopje hete thee te genieten?